Adelaarsweg 17 I
1021 BN AMSTERDAM
97m2 / 5 kamers

Over deze woning

Ruime bovenwoning op loopafstand van de pont over Het IJ en de Noord-Zuidlijn! De woning heeft een eigen opgang, een open woonkeuken en een knusse woonkamer. Bovendien zijn er drie slaapkamers en beschikt het huis over een nok met vliering en een gedeelte plat dak, waarbij je kunt denken aan de mogelijkheid om een dakterras te maken!

Lees meer

Dit dubbele bovenhuis (maisonnette) is ideaal voor een gezin, een stel in het begin van hun wooncarrière, of woningdelers.

Indeling
De woning heeft een eigen entree op de begane grond met hal en trap naar de eerste verdieping.

De hal geeft toegang tot de woonkeuken, de woonkamer en een toilet met fontein. Aan de voorkant ligt de woonkamer waar de zon vanaf de namiddag naar binnen schijnt door de bomen die het uitzicht groen kleuren. Aan de achterzijde is de keuken met toegang tot een breed balkon op het Oosten. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, magnetron, vaatwasser, ijskast en vriezer.

Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers met de ruime badkamer in het midden en een tweede toilet. De badkamer heeft een bad met douchefunctie, wastafel, centrale ventilatie en een wasmachine-opstelling.
In de kapverdieping is een vliering met bergruimte. Op het platte gedeelte van het dak zou een dakterras gerealiseerd kunnen worden.

Omgeving
De woning ligt aan de rand van de Vogelbuurt, een oude volkswijk in beweging met charmante woningen en rondom veel groen. De wijk bestaat uit traditionele Vogelbuurtbewoners samen met de nieuwe lichting Noorderlingen.
De wens te wonen in Noord is de laatste jaren enorm toegenomen en dat is niet voor niets! Zeker in dit gedeelte van Noord is het heerlijk wonen omdat je zowel van de stad kunt genieten als van de ruimte en de nieuwe ontwikkelingen in Noord. Voor de deur is een groenstrook, het Noorderpark is op loopafstand en de Sixhaven en het Hamerkanaalgebied worden steeds verder ontwikkeld met veel voorzieningen en parken. Overal ontstaan nieuwe initiatieven, geweldige restaurants, duurzame projecten, een skatecafé, een bioscoop, een klimhal, yogascholen, een buurtcentrum met dj-lessen. Geweldige terrassen aan het IJ en het van der Pekplein. Winkels in de nabije omgeving zoals de grote Amsterdam Foodmarkt en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en een winkelcentrum aan de overkant.

Bereikbaarheid
De Noord-Zuidlijn is een aanwinst om nog sneller te kunnen reizen. Tevens ligt de woning gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar de ringweg A-10 en de IJ-tunnel. De veerponten IJplein en Buiksloterweg zijn heel dichtbij. Maar ook toekomstige bruggen zijn niet meer weg te denken.

Bijzonderheden:
– 5 Kamer dubbel bovenhuis met eigen opgang!
– Gunstige locatie m.b.t. vervoer (trein, noord/zuid lijn, bus, pont en wegen)
– Gelegen op erfpachtgrond, AB2000 tot 1 maart 2038, EUR 200,22 per jaar
– Balkon op het Oosten
– VvE, servicekosten EUR 45- per maand
– Remeha ketel 2014
– Veel cultureel aanbod en geweldige horeca in de omgeving
– Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (dubbel bovenhuis)
Aantal woonlagen:2 woonlagen
Gelegen op:2e woonlaag
Ligging:aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:5 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 400.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Adelaarsweg 17 I