Admiraal De Ruijterweg 473 -III
1055 MH AMSTERDAM
112m2 / 4 kamers

Over deze woning

Bijzonder smaakvol gerenoveerd ruim en licht drie/vierkamer dubbelbovenhuis, met reusachtige woonkamer, fijne woonkeuken, luxe badkamer en een heerlijk zonnig dakterras op het zuidwesten.

Lees meer

Het appartement maakt deel uit van een kleine goedlopende VvE en is gelegen op aantrekkelijke lokatie in Bos en Lommer, dicht bij het Westerpark, Westergasfabriek en restaurant Amsterdam. Een wijk die met de ontwikkeling van de Centrale Markthallen in het verschiet alleen maar nog leuker kan worden!

Indeling

Het appartement – dat is gelegen op de derde en vierde verdieping – is te betreden via een toegangsdeur halverwege de tweede verdieping die via een eigen trap leidt naar een ruime lichte overloop die toegang biedt tot respectievelijk de woonkamer, het gastentoilet en tot een handige garderoberuimte. De woonkamer – die gekenmerkt wordt door karakteristieke hoge plafonds – is aan de voorzijde extra breed dankzij de aanwezigheid van een ruime zijkamer. Deze kan eenvoudig met een kleine ingreep tot derde slaapkamer getransformeerd worden. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar een fijn balkon (zuid-west) en biedt een zijdeur toegang tot de ruime woonkeuken – met bijkeuken!

Op de vierde verdieping bevinden zich twee goede slaapkamers en een ruime, stijlvolle badkamer met ligbad, douche, wc en dubbele wastafelopstelling. Verder bevindt zich op deze verdieping nog een handige was-,/bergruimte en de toegang tot het zomers zonovergoten dakterras. Hier is het dankzij de ligging aan de binnentuinen bijzonder stil en groen, een heerlijke plek!

Al met al een geweldige woning in uitstekende staat!

Bijzonderheden

GBO wonen 112,4m2 (Nen 2580)
Actieve, financieel kerngezonde VvE
VvE bijdrage € 87,25,-
Bijzonder lage stookkosten.
Dakterras is gebouwd met vergunning
Buurt vol leuke ontwikkelingen
Erfpacht canon € 536,93 per jaar
Voorwaarden 2000
Mogelijkheid voor 3 slaapkamers
Zonnig dakterras
Gunstig tov openbaar vervoer en uitvalswegen
10 fietsminuten van het centrum
Oplevering in overleg

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:2 woonlagen
Gelegen op:3e woonlaag
Ligging:aan drukke weg, in woonwijk
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:4 kamers (2 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 449.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Admiraal De Ruijterweg 473 -III