Admiralengracht 65 hs
1057 EP AMSTERDAM
67m2 / 3 kamers

Over deze woning

Aan de mooiste gracht van de Baarsjes ligt dit lichte en goed onderhouden drie kamer appartement met een prachtige tuin op het Westen van 70m2! Je kunt hier heerlijk wonen met zicht op de gracht of aan de achterkant op de romantische wilde bloementuin. Mocht je meer ruimte willen dan zijn er diverse uitbouwmogelijkheden.

Lees meer

In de gracht wordt als het warm is gezwommen en gevaren. Ook kun je een eigen bootje aan de kade leggen. Op warme dagen is de brede groenstrook gevuld met mensen die ontspannen de waterkant opzoeken.

Je kunt hier heel gemoedelijk wonen met het bruisende Amsterdam rondom.

Omgeving
In de Jan Evertsenstraat en op Het Mercatorplein zijn diverse winkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Deze levendige buurt heeft zich ontwikkeld tot een geliefde en hippe wijk met vele gezellige cafés, koffietentjes, restaurants en de openbare bibliotheek. Naast het Rembrandtpark is het Erasmuspark in de buurt, hét alternatief voor het Westerpark en Vondelpark. Tevens liggen op enkele minuten fietsen de sfeervolle ten Kate Markt en de populaire Food- en Filmhallen. Naast een groot zwembad zijn er in de directe omgeving diverse sportgelegenheden aanwezig. Ook de ring A10 is uitstekend bereikbaar en er is voor de deur altijd wel een plek om de auto te parkeren.

Indeling
Eigen entree op de begane grond. Tochtportaal met originele wandtegels. Ruime hal met een trapkast waar veel bergruimte is. Een wasruimte en een meterkast. Vanuit de hal zijn de overige vertrekken te bereiken. Aan de voorzijde de lichte woonkamer met zicht op de gracht. In het midden de badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De keuken met Siemens inbouwapparatuur is tussen de beide slaapkamers en ligt aan de tuinzijde. Ook beide slaapkamers grenzen met openslaande deuren aan de prachtig verzorgde ruime tuin op het Westen. In de tuin is een stenen berging.
Door nagenoeg de hele gehele woning ligt een geïsoleerde fraai gelegde massief houten vloer.

VvE
Het pand is in 2002 gesplitst in 24 appartementen en bergingen en volledig gerenoveerd. VvE ‘Admiralengracht 61-71’ wordt professioneel beheerd door VvE beheer Amsterdam en de servicekosten bedragen EUR 114,31 per maand.

Erfpacht
Het appartement is gelegen op grond welk in erfpacht is uitgegeven door de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 oktober 2051 en de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. Er is op tijd een aanvraag gedaan voor de aanbieding van de gemeente voor de erfpacht herziening.

Kenmerken:
-Bouwjaar 1937
-Erfpacht afgekocht tot oktober 2051
-Ruime tuin van ca 70 m2 op het Westen
-Drie kamers
-Dubbel glas
-CV 2003
-VvE Bijdrage EUR 114,31
-Prettige en actieve VvE,
-Geïsolleerde kruipruimte
-Massief houten vloeren
-Mogelijkheid om een bootje voor de deur te leggen
-Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort appartement:benedenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:1e woonlaag
Ligging:aan water, aan rustige weg, in woonwijk, aan vaarwater
Schuur/berging:vrijstaand steen
Aantal kamers:3 kamers (2 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 450.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278
Documentatie downloaden?

Bezichtiging aanvragen - Admiralengracht 65 hs