Angsteloord 67
1391 ED ABCOUDE
244m2 / 7 kamers

Over deze woning

Buitenkans! Vrijstaand wonen aan het water met een blijvend vrij uitzicht op Unesco Werelderfgoed.

Lees meer

Ruime villa (243m2) op een royaal perceel (870m2), gelegen direct aan de oever van de fraaie Angstel, een meanderend riviertje dat de perfecte uitvalsbasis vormt richting zowel de Amstel als de Vecht. Zeer aantrekkelijk dus voor watersporters want ook de Loosdrechtse en de Vinkeveense plassen bevinden zich op vaarafstand.

De destijds onder architectuur gebouwde villa bevindt zich bijna aan het einde van een gemoedelijk – want doodlopend – straatje dat gekenmerkt wordt door veel groen, vrijstaande-, en twee-onder-een-kap-woningen. Aan de voorzijde van het perceel kunnen twee auto’s op eigen terrein geparkeerd worden. Ook langs de zijkant van de woning kan men nog minimaal twee auto’s – overkapt – kwijt.

Het huis wordt omringd door een ietwat verwaarloosde maar desalniettemin weelderige tuin die zo is ingedeeld dat men op elk moment van de dag wel ergens van de zon kan genieten. Bijzonder prettig toeven is het bij de eigen aanlegsteiger, hier kijkt men uit over de Angstel richting Fort Abcoude en het omringende natuurgebied. Leuke bonus is bovendien dat het water van de Angstel dermate schoon is dat er prima in gezwommen kan worden. Niets leuker dan de dag beginnen met frisse duik in natuurwater!

De woning is in 1974 gebouwd en nooit door anderen dan de eerste eigenaren bewoond. Omdat er sinds de bouw geen grootschalige renovatie heeft plaatsgevonden kan gerust worden gesteld dat de woning daar inmiddels wel aan toe is. Dit geeft de koper natuurlijk wel de kans om het geheel naar eigen smaak aan te pakken.

Indeling
Ruime entreehal die toegang biedt tot de immense woonkamer die voorzien is van een open haard en die met name indruk maakt dankzij de kap die volledig in het zicht is gelaten. Aan de straatzijde is de woonkamer – enigszins provisorisch – uitgebouwd om plaats te bieden aan een tegenstroom zwembad. de vier slaapkamers bevinden zich allen aan de oostzijde van het pand, twee op de begane grond en twee op de verdieping.

Momenteel beschikt de woning over twee – gedateerde – badkamers en een betegelde laundry. Vanuit de woonkamer is tot slot nog een kelder te bereiken via een wenteltrap die aan het zicht wordt onttrokken door een barretje (dat goede dienst bewijst tijdens feesten en partijen – iets waar dit huis bijna om lijkt te vragen!).

Vanuit de kelder – die multi inzetbaar is als bijvoorbeeld fitness-, of mediaruimte/thuisbioscoop – bereikt men respectievelijk de stookruimte en een bergruimte.

Kortom een heerlijk familiehuis dat na een grondige renovatie heel weinig te wensen overlaat!

Bijzonderheden:
* Perceeloppervlak 870m2 Eigen grond
* Gebruiksoppervlak wonen 243,5m2
* Overige inpandige ruimte 42,6m2
* Nen 2580 certificaat aanwezig
* Oplevering in overleg, kan snel
* Ouderdomsclausule en -niet-zelf-bewoningsclausule van toepassing
* Koopakte model Ring Amsterdam, wordt opgesteld door en getekend bij notaris

Kenmerken

Soort woning:villa (vrijstaande woning)
Ligging:aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, aan vaarwater
Schuur/berging:aangebouwd hout
Aantal kamers:7 kamers (4 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 999.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Angsteloord 67