Baarsstraat 10 -III
1075 RW AMSTERDAM
73m2 / 4 kamers

Over deze woning

Zeer zonnig en licht driekamer appartement met heerlijke woonkeuken – met betonnen aanrechtblad – sfeervolle woonkamer en maar liefst drie balkons! De woning is gelegen in de geliefde aan het Vondelpark grenzende Schinkelbuurt. Een gezellige buurt vol leuke speciaalzaakjes die je bovendien niet uit hoeft om een leuk terrasje te pakken – Gent aan de Schinkel-, een biertje te drinken – bierproeflokaal Van Mechelen -, of om wat te eten – Vondeltuin.
 
Indeling
Via het recent opgeknapte trappenhuis bereikt men de eigen voordeur op de derde verdieping. Achter de voordeur bevindt zich een halletje dat toegang biedt tot bijna alle vertrekken. aan de achterzijde is met het doorbreken van een tussenmuur een ruime woonkeuken gecreëerd die bovendien toegang biedt tot het zonnige balkon op het westen. Ook de naastgelegen woonkamer heeft een entree naar het balkon en beschikt bovendien nog over een fors uitgevallen Frans balkon met ochtendzon aan de voorzijde. Daarnaast bevindt zich – ook op het oosten – een slaapkamer, die op dit moment dienst doet als kinderkamer. Verder bevindt zich op deze verdieping nog een fris badkamertje voorzien van douche en WC, betegeld met Winckelmans tegels.
 
Een trap in de woonkamer – met daaronder de opstelplaats voor de wasmachine – leidt naar de vierde verdieping waar zich de masterbedroom bevindt. Deze beschikt over een eigen wastafel en biedt bovendien toegang tot het derde balkon. Tevens zijn op deze verdieping – bereikbaar via het algemene trappenhuis – twee handige bergkasten gelegen die volgens afspraak met de VvE bij dit appartement horen. Ook de andere appartementsrechten hebben hier bergruimtes in de gemeenschappelijke ruimte.
 
Kortom, al met al een geweldig leuk huis met veel buitenruimte en ook nog bergruimte in een topbuurt!
 
Bijzonderheden:
• Eigen grond
• GBO 72,5 conform Nen 2580
• Kleine goedlopende VvE
• VvE bijdrage €110,- per maand
• Berging in gemeenschappelijke ruimte dankzij VvE afspraak
• Twee slaapkamers en een woonkeuken
• Drie balkons
• Uitstekend bereikbaar zowel met de auto als met openbaar vervoer
• Woning met veel zon
• Oplevering in overleg

Lees meer

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning
Aantal woonlagen:2 woonlagen
Balkon:Balkon aanwezig en frans balkon aanwezig
Schuur/berging:inpandig
Aantal kamers:4 kamers (2 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 325.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Baarsstraat 10 -III