Balboaplein 48
1057 VS AMSTERDAM
91m2 / 3 kamers

Over deze woning

*English text below*

Lees meer

Prachtig gelijkvloers appartement met vrij uitzicht op het Balboaplein, een lift en een eigen PARKEERPLAATS! Hier kun je riant wonen op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam en in de luxe van een nieuwbouw complex .
Dit ruim opgezette zonnige appartement is op de tweede verdieping van een verzorgd complex aan het Balboaplein.
Een lift brengt je tot aan de voordeur of tot in de parkeerkelder waar zich een eigen parkeerplaats en een privé berging bevinden.
Kortom: Hier kun je comfortabel wonen in een bruisend up-coming stukje Amsterdam!

INDELING
Gemeenschappelijke entree op de begane grond met toegang tot de lift of een gemeenschappelijk trappenhuis.
Eigen ingang op de tweede verdieping. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Een stook- en wasruimte, twee ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en dubbele wastafel, een toilet met fonteintje en de ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur en een vier-pits gasfornuis. Aan de keuken grenst een beschut balkon waar vanaf 16.30 uur de zon op komt.
In de kelder is een privé berging en een eigen parkeerplaats!
In het midden van het appartementencomplex liggen twee fraai aangelegde, gemeenschappelijke binnentuinen. Deze binnentuinen zijn alleen toegankelijk voor bewoners.
Het complex is gebouwd in Amsterdamse School stijl. Er is onder meer gebruik gemaakt van materialen als baksteen, leisteen en bewerkt glaswerk dat zorgt voor een prachtige lichtinval. Het gebouw met 92 appartementen heeft in de onderbouw een basisschool en een bso.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in stadsdeel “de Baarsjes”.
Het barst van de culturele hotspots en de buurt trekt divers publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad.
In de directe nabijheid van vele voorzieningen, zoals winkels, hippe cafés en restaurants (Zurich, Edel, Oslo, Bar Baarsch, Radijs en de Hallen), diverse uitstekende scholen. en de snelle uitvalswegen (ringweg A10). De woning is zeer goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Het station Sloterdijk is op 10 minuten fietsafstand. En met eigen vervoer is de ring A10 snel te bereiken. Binnen 10 minuten fiets je naar het centrum en verschillende parken zoals het Vondelpark, het Westerpark en het Rembrandtpark.

GESCHIEDENIS EN BEREIKBAARHEID
Het Balboaplein is een plein in Amsterdam, in het stadsdeel West, in de wijk de Baarsjes, tussen de Marco Polostraat, de Balboastraat, de Vasco da Gamastraat en de Cabotstraat, met voorzieningen voor spel en sport.
In 1924 werd de Balboastraat genoemd naar de Spaanse ontdekkingsreiziger Vasco Núñez de Balboa, die, in het jaar 1513, in het huidige Panama, de eerste Europeaan (“ontdekker”) was die de Stille Oceaan bereikte.
Aan het eind van de 20e eeuw kreeg het Balboaplein enige faam als de plek waar voetballers zoals Ruud Gullit, Frank Rijkaard, de gebroeders Haatrecht en Tarik Oulida zijn begonnen.

Er is weinig verkeer op het plein omdat er rondom het plein geen doorgaande straten zijn. Belangrijke straten in de omgeving zijn de Jan Evertsenstraat en de Hoofdweg, met ook verscheidene tram- en buslijnen, waaronder tram 13 en 17 naar het CS en tram 12 en 14 naar Sloterdijk.
Met de auto ben je in vijf minuten op de ringweg A-10 (afslag s-105).

KENMERKEN:
-Met eigen PARKEERPLAATS in de parkeerkelder
-Bouwjaar 2004
-Erfpacht afgekocht tot juni 2053
-Gezonde VvE
-Servicekosten EUR 120,91 pm inclusief de servicekosten van de parkeerplaats
-Videophone
-Balkon met avondzon
-Vrij uitzicht
-Twee slaapkamers, met mogelijkheid om een derde slaapkamer te maken.
-CV ketel Intergas 2015
-Oplevering in overleg

*English text*
Beautiful apartment with a wide view on the Balboaplein, with a large living room and two spacious bedrooms. An elevator takes you up to the front door or into the parking basement with a private parking space and a private storage room.
Living here you have the comfort of a new complex and you are close to the old city center of Amsterdam.
This spacious sunny apartment is on the second floor of a well-kept complex on the Balboaplein.

LAYOUT
Common entrance on the ground floor with access to the elevator and a common staircase.

Private entrance on the second floor. Spacious hall with access to all rooms. A heating and laundry room. Two spacious bedrooms. A bathroom with bath and double sink. A toilet with hand basin and the spacious living room with open kitchen with appliances and a four-burner gas stove. The balcony is next to the kitchen and has the evening sun.

In the basement is a private storage and private parking!

The complex is built in ‘Amsterdam School’ building style. Among other things, materials such as brick, slate and processed glassware have been used that provide a beautiful light. The building with 92 apartments has a primary school and a schoolcare in the basement.

SURROUNDINGS
The apartment is located in the district ‘De Baarsjes’.
It is full of cultural hotspots. The increasingly popular part of Amsterdam is rapidly becoming one of the most dynamic and creative neighborhoods in the city.

HISTORY AND ACCESSIBILITY
Balboa Square is a square in Amsterdam, in the West district, in the De Baarsjes district, between the Marco Polostraat, the Balboa street, the Vasco da Gamastraat and the Cabotstraat, with facilities for games and sports.
In 1924 the Balboa street was named after the Spanish explorer Vasco Núñez de Balboa, who, in the year 1513, was in Panama, the first European (discoverer) to reach the Pacific.

The house is easily accessible by private and public transport. The Sloterdijk station is a 10-minute bicycle ride away. And the A10 ring can be reached quickly with your own transport. Within 10 minutes you can cycle to the center and various parks such as the Vondelpark, the Westerpark and the Rembrandtpark.

CHARACTERISTICS
-Building year 2004
-Private parking space and storage
-Landlease paid until 2053
-Healthy Owners Association (VvE)
-Servicecosts EUR 120.91 pm including the service costs of the parking space
-Videophone
-Balcony with evening sun
-Two bedrooms, with possibility to make a third bedroom.
-CV boiler Intergas 2015

Disclaimer.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:2e woonlaag
Ligging:in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Balkon:Balkon aanwezig
Schuur/berging:box
Aantal kamers:3 kamers (2 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 495.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Balboaplein 48