Berend Boeijingastraat 19
1025 ML AMSTERDAM
149m2 / 5 kamers

Over deze woning

Heerlijk royaal en licht twee-onder-een-kap familiehuis met grote beschutte tuin op het zuidwesten, twee parkeerplaatsen op eigen terrein, een inpandige garage en een open haard!

Lees meer

De woning is gelegen aan het einde van een geliefd groen en autoluw laantje dat aan de zuidzijde grenst aan de parkachtige Nieuwe Noorder Begraafplaats. Tijdens de bouw van deze ‘twee-onder-een-kap herenhuizen’ is nadrukkelijk gelet op energiezuinig, milieubewust en veilig bouwen.

Indeling:

In het hart van deze comfortabele woning bevindt zich op de begane grond een fijne woonkeuken -met vloerverwarming! – die dankzij de grote vide extra licht is en bovendien in contact staat met de op de eerste verdieping gelegen woonkamer. Deze woonkamer met openslaande deuren naar een groot balkon op het westen – is zowel vanuit de keuken als vanuit het trappenhuis bereikbaar. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers van goed formaat, een goed ingedeelde badkamer – met ligbad en aparte douche – en een handige wasruimte.

Op de begane grond bevindt zich tot slot een ruime garage die eventueel tot woonruimte te transformeren is. Een extra slaapkamer, kantoor aan huis of vergroting van de keuken behoren derhalve nadrukkelijk tot de mogelijkheden.

Deze woning ligt op een perceel van maarliefst 350 m2 en wordt derhalve semi omsloten door een een weelderige tuin die zich aan alle zonrelevante zijden om het huis vouwt. Hier geniet men veel privacy en een groen en vrij uitzicht. in de zomer kan men hier bovendien tot een uur of acht in de zon zitten. Echt een unieke plek!

gebruiksoppervlak ca 150 m2 en gemakkelijk uit te breiden naar ca 170 m2
Erfpacht afgekocht tot 204
comfortabel en zorgeloos wonen in solide nieuwbouw
Eiken parketvloer op de eerste en tweede verdieping
autoluwe straat
Parkeren op eigen terrein
Uitstekende scholen in de buurt
Op vijf wandelminuten van de Noord Zuidlijn
Op enkele minuten van de Ring A10
Op tien fietsminuten van de pont
Twiske en Waterland op tien fietsminuten
Oplevering in overleg

Kenmerken

Soort woning:eengezinswoning (2-onder-1-kapwoning)
Ligging:aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:5 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 599.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Berend Boeijingastraat 19