Cliffordstraat 18 III
1051 GT AMSTERDAM
91m2 / 3 kamers

Over deze woning

Sfeervol, ruim en licht driekamerappartement te koop, gelegen op de derde en vierde verdieping, met een balkon en een fijn dakterras. Het appartement bevindt zich in een rustige wijk om de hoek van het Westerpark met veel groen en gezellige buurtwinkels, terrassen en restaurants in de buurt.
Het huis is heel licht en open en ademt daardoor binnen een zeer prettige sfeer. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door het makkelijk toegankelijke dakterras. Op het dakterras is het fijn vertoeven; ruim, rustig en gezellig.
Al met al voel je je in dit huis meteen thuis!

Lees meer

Waar de Staatsliedenbuurt vroeger nog een krakersbolwerk was, is het nu een gewilde buurt waar de afgelopen jaren veel woningen hoogwaardig zijn gerenoveerd en in oude staat zijn hersteld. Ook deze woning is mooi gerenoveerd, er dient wel (op termijn) funderingsherstel plaats te vinden.

Indeling
Gemeenschappelijke entree op de begane grond.
Eigen entree op de tweede verdieping. Hal en trap naar de derde verdieping.

Lichte woonkamer met open keuken en een breed balkon over de gehele achterzijde. Toilet en een vaste trap naar de bovenste verdieping.

Boven bevinden zich twee slaapkamers en in het midden van de etage een ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Naast de trap zit een dichte kast met de wasmachine- en drogeraansluiting.
Er is een vaste trap naar het dakterras.

Omgeving
Het appartement is op loopafstand van de Jordaan, de Haarlemmerstraat en om de hoek van het Westerpark. Het Westerpark is het Cultuurpark van Amsterdam met mooie restaurants, een bioscoop, diverse clubs, terrassen en een hotel. Naast het culturele aanbod is er een prachtig park waar je kunt wandelen en picknicken.
Tot slot zijn er gezellige buurtcafés om de hoek en voldoende fijne winkels voor alle dagelijkse boodschappen.

Bereikbaarheid
Op 10 minuten fietsafstand van het Centraal Station en het station Sloterdijk. Er is een goede busverbinding (bus 21) naar zowel het Centraal Station als station Sloterdijk. De halte van tramlijn 10 is aan het einde van de straat. Met de auto ben je binnen een paar minuten op de ringweg A10 (S103).

Kenmerken:
– EIGEN GROND
– Bouwjaar 1905
– Woonmeters 91 m2 leefruimte. Volgens de officiele meetrichtlijnen is het appartement 79m2 omdat 12 m2 net onder de 2 meter hoog is en daardoor formeel als ‘overige inpandige ruimte’ telt
– Funderingscode III: in 2016 werd de handhavingstermijn van de fundering zonder belastingsverhoging op 10 tot 15 jaar geschat.
– Eigendomsaandeel: 2/5e deel
– CV-ketel Vaillant 2002
– Dakterras aangelegd in 2010 met vergunning
– Om de hoek bij het cultuurpark Westerpark en de Westergasfabriek
– Parkeren met vergunning
– Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (dubbel bovenhuis)
Aantal woonlagen:2 woonlagen
Gelegen op:3e woonlaag
Ligging:aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:3 kamers (2 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 450.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Cliffordstraat 18 III