Da Costakade 121 A
1053 WS AMSTERDAM
102m2 / 4 kamers

Over deze woning

Opvallend licht, geheel gerenoveerd en uitgebouwd benedenhuis (ca 102 m2) met voor-, en achtertuin, ruime berging en de mogelijkheid voor drie slaapkamers! Dankzij de beschutte ligging aan de achterzijde is er nauwelijks inkijk van achterburen en kenmerkt deze geheel gelijkvloerse woning zich door privacy en rust, te midden van alle levendigheid en gezelligheid die de buurt te bieden heeft.

Lees meer

De buurt

De grenzeloze populariteit van Oud West zit hem in de onmiddellijke nabijheid van talloze terrasjes, restaurants, winkels en de vele mogelijkheden voor cultureel en sportief vermaak. Het stadsdeel biedt werkelijk elke gewenste faciliteit op een paar wandelminuten: bakker, slager, kaasboer, bloemenwinkel maar bijvoorbeeld ook de luxe fitness club David Lloyd. De buurt biedt tal van uitgaansmogelijkheden, waaronder de Hallen. In deze prachtig gerenoveerde voormalige tramremise aan het Bellamyplein zijn onder meer een bibliotheek, restaurants en een bioscoop gevestigd. In het Vondelpark is het heerlijk toeven voor jong en oud en cultuurliefhebbers zitten binnen vijf fietsminuten in de Stadsschouwburg of het Concertgebouw. Het maakt dat velen zich thuis voelen in dit buurtje, dat bovendien zeer kinderrijk is en beschikt over een veelheid aan scholen, speeltuinen en opvangmogelijkheden.

Het appartement

Dankzij de ligging aan de brede Da Costagracht profiteert deze benedenwoning van een hoop extra licht en kan men in het voortuintje ’s zomers tot een uur of 20.00 nog in de zon zitten. Het appartement maakt deel uit van een financieel kerngezonde VvE die onder professioneel beheer staat.

Indeling

Gemeenschappelijke entree met ruime hal waar de eigen voordeur direct aan grenst. Achter de voordeur is een klein garderobe halletje – met handige bergruimte onder de gemeenschappelijke trap – dat toegang biedt tot de zeer royale woonkamer die is gelegen aan de voor-/grachtzijde. Er is veel lichtinval dankzij grote ramen en er is bovendien een extra deur die directe toegang biedt naar het voortuintje/plaatsje. Er is een grote open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Aan de achterzijde bevindt zich naast de hoofdslaapkamer een gigantische slaapkamer die met een minimale ingreep in tweeën is te splitsen – twee toegangsdeuren zijn zelfs al aanwezig. De masterbedroom beschikt dankzij de uitbouw in de tuin over een aantrekkelijk tuinkamertje dat zeer geschikt is als bijvoorbeeld werkplek.

De beschutte tuin vangt in de ochtend veel zon en is in de zomer met recht een tweede huiskamer te noemen. Buitenom is nog een aparte ruime (fietsen)berging te bereiken. Om de hoek ligt het frans aandoende Da Costaplein met prachtige platanen.

Kortom wonen op een prachtige plek in een woning die weinig te wensen overlaat!

Bijzonderheden:

* Gebruiksoppervlak 102 m2
* Berging 4,3 m2
* Nen 2580 certificaat aanwezig
* Erfpacht afgekocht tot 2035
* Servicekosten € 85,15
* Gelijkvloers wonen
* Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer
* Oplevering in overleg

Kenmerken

Soort appartement:benedenwoning
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Ligging:aan water, aan rustige weg, in woonwijk, aan vaarwater
Schuur/berging:inpandig
Aantal kamers:4 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 499.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Da Costakade 121 A