Deurloostraat 12 III
1078 HZ AMSTERDAM
95m2 / 4 kamers

Over deze woning

HEERLIJK BOVENHUIS MET VEEL MOGELIJKHEDEN OP EEN TOPLOCATIE !
In de prachtige Deurloostraat in de Rivierenbuurt, is dit ruime appartement met mooie authentieke details zoals de grote woonkamer- en-suite met schuifdeuren, de hoge plafonds en de hardstenen schouwen. Naast een breed balkon dat grenst aan de woonkamer en keuken is er grenzend aan de voormalige berging een toegang tot een groot dakterras.
De berging is thans bij de woning getrokken waardoor er een extra kamer is, die als slaapkamer of als werk/relax-ruimte kan dienen.

Lees meer

Ideaal aan de woning is niet alleen de breedte van het appartement zelf, ook de straat is ruim opgezet, de stoepen zijn breed, en het groene bladerdak dat het uitzicht siert.
Ook de locatie is fantastisch! De gezellige Pijp op een paar minuten fietsafstand, een groot aanbod aan winkels is te vinden om de hoek op de Maasstraat of de Scheldestraat. Daar zijn ook een aantal mooie restaurants en cafés te vinden. De uitvalswegen zijn bereikbaar met twee minuten rijden, (afslag RAI, s109).
Kortom een appartement met veel potentie.

Indeling
Gemeenschappelijke entree op de eerste verdieping. Eigen entree op de derde verdieping. Hal met toegang tot een apart toilet, een badkamer met bad en wastafel, een kamer met CV en wasmachine-aansluiting, de keuken, een ruime slaapkamer en de prachtige woonkamer-en-suite met balkon.
In de voorkamer is een trap naar de zolderkamer (voormalige berging). Vanuit hier kun je het dak op, waar op dit moment een dakterras is aangelegd.

Omgeving
De woning is gelegen aan een verbrede stoep in het mooiste deel van de Deurloostraat, met zowel aan de voor- als achterzijde voldoende afstand tot de tegenover gelegen panden.
De Deurloostraat ligt in Stadsdeel Zuid in de wijk de Rivierenbuurt op de grens van Oud Zuid. In de Scheldestraat zijn allerlei gezellige en uitstekende horecagelegenheden. De Maasstraat en de Beethovenstraat liggen nabij met verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het Beatrixpark is aan de ene kant en het Sarphatipark aan de andere kant te vinden.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer (bus en tram) aan het einde van de straat en NS-station RAI ligt op loopafstand. Ook de Noord-Zuidlijn heeft een halte op een paar minuten lopen. Met eigen vervoer is de woning ook uitstekend te bereiken. Direct om de hoek liggen uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

VvE
Kleinschalige VvE bestaande uit 8 leden en wordt professioneel beheerd door Falcon VvE Management B.V. De servicekosten bedragen EUR 86,-. Elk appartement heeft 1/8e aandeel.

Erfpacht
Het appartementsrecht staat op gemeentelijk erfpachtgrond. De jaarlijkse canon bedraagt thans
€ 1424,94. De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing en het tijdvak eindigt op 31-5-2052.
De erfpachtcanon is volledig aftrekbaar.

Kenmerken:
-Bouwjaar 1931
-Erfpacht EUR 1424,94 per jaar
-Servicekosten EUR 86,-
-Gedeeltelijk dubbel glas
-Gedeeltelijk kunststof kozijnen
-Intergas HR-ketel uit 2007
-Uitstekende bereikbaarheid
-Winkels en horeca voorzieningen om de hoek
-Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van de woningen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:2 woonlagen
Gelegen op:3e woonlaag
Ligging:aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:4 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 475.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Deurloostraat 12 III