Deurloostraat 47 -III
1078 HT AMSTERDAM
90m2 / 4 kamers

Over deze woning

Heerlijk ruim en comfortabel vierkamer-appartement (afgerond 90m2) met twee slaapkamers, grote woonkamer-en-suite, fijne lichte woonkeuken en een fantastisch zonnig dakterras – pal op het zuiden.

Lees meer

De woning is gelegen in het mooiste stukje Rivierenbuurt, met de leuke speciaalzaken, traiteurs – Feduzzi! – en koffietentjes van de Scheldestraat letterlijk om de hoek. Een groene rustige buurt op nog geen tien fietsminuten van het centrum.

Het appartement – dat gelegen is op de bovenste woonlaag – maakt deel uit van een kleine VvE die bestaat uit vier appartementsrechten. Het appartement is in 2005 zorgvuldig gerenoveerd met behoud van veel originele elementen.

Indeling:

Via het gemeenschappelijke trappenhuis – dat alleen gedeeld wordt met de bewoners van de tweede verdieping – bereikt men de eigen voordeur op de derde verdieping. Achter deze voordeur bevindt zich een centrale hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de uit twee kamers en suite bestaande woonkamer gelegen. Deze is middels een kleine ingreep ook via een extra deur toegankelijk te maken, zodat het creëren van een derde ruime slaapkamer nadrukkelijk tot de mogelijkheden behoort.

Aan de achterzijde bevinden zich een moderne woonkeuken en de hoofd-slaapkamer, beiden met openslaande deuren naar het balkon dat zich over de volle breedte van het pand uitstrekt. Verder is op deze verdieping nog een compacte, strak gerenoveerde badkamer met ligbad, een separate wc en de trap naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping:
Hier bevindt zich een tweede ruime slaapkamer en is ook de toegang naar het dakterras dat is gelegen op het zuiden. Dankzij de ligging van het pand aan de kop van het huizenblok geniet men hier een weids groen uitzicht in de lengterichting van het tuinen-blok en veel privacy. Tot slot is op deze verdieping nog een grote zolderberging met aansluitingen voor de wasmachine en droger gelegen, deze is bereikbaar via het algemene trappenhuis.

Kortom een royaal en sfeervol huis waar men eenmaal binnengekomen het liefst niet meer weg wil!

Bijzonderheden:
Gebruiksoppervlak wonen 89,80 m2
Separate zolder kamer 8,2 m2
Dakterras en balkon samen 32,3m2
Nen 2580 rapport aanwezig
VvE bijdrage € 50,- per maand
erfpacht € 902,15 met jaarlijkse indexatie
tijdvak loopt tot 15-7-2052
VvE reserve ca € 2000,-
CV ketel uit 2006
Oplevering medio mei 2016

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning
Aantal woonlagen:2 woonlagen
Ligging:aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Balkon:Balkon aanwezig
Schuur/berging:inpandig
Aantal kamers:4 kamers (2 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 489.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Deurloostraat 47 -III