Dorpsweg Ransdorp 102
1028 BS AMSTERDAM
140m2 / 5 kamers

Over deze woning

Uitstekend onderhouden familiehuis (140m2) met drie goede slaapkamers, grote, lichte woonkamer en een moderne woonkeuken op een ruim, zonnig perceel met handige garage/tuinhuis (19m2) en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Op uitstekende locatie gelegen in het geliefde Ransdorp, een ‘stads’ dorp op wandelafstand van Amsterdam.

Lees meer

Het huis is gelegen op een ruim perceel van 275m2. De woning beschikt over een goed verzorgde voor- en achtertuin, die beiden een prachtig vergezicht bieden op de uitgestrekte weilanden van Waterland. Zowel voor-, als achtertuin krijgen gedurende de dag veel zon, en ook de lange zijgevel – die op het zuiden ligt – krijgt dankzij de beperkte hoogte van het buurpand veel lichtinval.

Indeling:
De entreedeur bevindt zich aan de zijkant van de woning en komt direct uit in de onlangs gerenoveerde woonkeuken met Smeg apparatuur. Aan de voorzijde bevindt zich werkelijk een joekel van een woonkamer die nog geflankeerd wordt door een handige bijkeuken aan de noordzijde. Verder is op deze verdieping de moderne badkamer – met elektrische vloerverwarming – gelegen.

Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers die stuk voor stuk een waanzinnig mooi uitzicht op de weilanden bieden. Lichte prettige ruimtes, ideaal voor een gezin. De aan de achterzijde gelegen master bedroom beschikt over een eigen wastafel.

Het tuinhuis tot slot is voorzien van meerdere ramen en zou prima als kantoor of gastenverblijf ingezet kunnen worden. Momenteel doet deze ruimte dienst als werkplaats/ hobbyruimte.

Dit huis is een must-see voor iedereen die behoefte heeft aan ruimte, natuur en schone lucht op nog geen tien fietsminuten van de stad!

Bijzonderheden

* Gebruiksoppervlak wonen 139,90m2
* Schuur/tuinhuis 19,3m2
* Nen 2580 certificaat aanwezig
* Perceel 275m2
* Eigen grond
* Zeer goed onderhouden
* Oplevering in overleg, kan spoedig

Kenmerken

Soort woning:eengezinswoning (halfvrijstaande woning)
Ligging:aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht
Schuur/berging:vrijstaand hout
Aantal kamers:5 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 499.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Dorpsweg Ransdorp 102