Duindoornplein 17
1032 CL AMSTERDAM
90m2 / 4 kamers

Over deze woning

Heerlijk huis in de leukste buurt van Amsterdam Noord! Deze in 2013 compleet gerenoveerde sfeervolle woning met voor- en achtertuin ligt aan een mooi groen, pleintje. De achtertuin ligt op het westen en heeft extra ruimte door haar hoekligging en biedt bovendien veel privacy. In de zomer schijnt de zon tussen 10.30 en 20.00 uur de tuin in. De straat is hoefijzervormig waardoor er vrijwel geen verkeer en passanten zijn. Op het pleintje kun je als kind zorgeloos spelen, tevens is dit een ontmoetingsplek voor buurtbewoners. Er wonen veel gezinnen met jonge kinderen. Ook in het achtertuinpad wordt volop gespeeld. De ruime en lichte woning is uitstekend ingedeeld met een uitbouw, mooie massief houten vloeren en een gezellige houtkachel. Boven zijn drie goede slaapkamers waarvan een grote master bedroom in de kapverdieping met een dakkapel.

Lees meer

De bloemenbuurt is één van de meest geliefde buurten van Amsterdam Noord. Het Noorderpark is om de hoek. Hier kun je fijn cultuur snuiven, spelen, bewegen of tot rust komen. De halte Noorderpark van de Noord/Zuidlijn is op vijf minuten afstand. De pont is binnen tien minuten te bereiken. De aangrenzende Van der Pekbuurt is compleet gerenoveerd en kent talloze leuke winkels en horecagelegenheden. Ook aan de IJ-oevers zijn steeds meer verrassende plekken om te ontdekken.

Indeling
Entree via de voortuin.

Tochtportaal en ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van houten vloeren. Een bijkeuken geeft toegang tot een toilet met fonteintje en de wasmachine en droger. De woonkamer heeft een uitbouw en openslaande deuren naar de brede tuin op het westen. In de tuin is een stenen berging.

Een vaste trap naar de eerste verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en een badkamer met vloerverwarming, bad, douche en een wastafel. Een trap naar de kapverdieping waar de ruime master bedroom is met een dakkapel en veel extra kastruimte.

Kenmerken:
-Bouwjaar 1931
-Erfpacht afgekocht tot 31 december 2055
-Gerenoveerd in 2013 (vloeren, wanden, CV, elektra, keuken, badkamer, houtkachel)
-Woonkamer met uitbouw
-Zolderkamer met dakkapel
-CV ketel uit 2013
-Om de hoek van het Noorderpark en de gezellige Van der Pekbuurt
-Op vijf minuten fietsen van de Noord/Zuidlijn en op tien minuten fietsen naar de pont
-Op vijf minuten rijden van de ring A10
-Ouderdomsclausule van toepassing
-Oplevering in overleg

Disclaimer De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort woning:eengezinswoning (tussenwoning)
Ligging:aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Schuur/berging:vrijstaand steen
Aantal kamers:4 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 575.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Duindoornplein 17