Eerste Helmersstraat 167 -II
1054 DS AMSTERDAM
135m2 / 4 kamers

Over deze woning

Lekker ruim en comfortabel dubbel bovenhuis (ca 135m2) gelegen op eigen grond en nieuwe fundering aan het mooiste stukje Eerste Helmersstraat.

Lees meer

Het goed onderhouden appartement maakt deel uit van een kleine gezonde VvE met twee leden. Dankzij het diepe tuinenblok aan de achterzijde en de – achter grote bomen schuilgaande -terugliggende bebouwing aan de ovezijde geniet men in de woning veel privacy en een heel groen uitzicht.

Er is op dit moment nog geen dakterras maar in de splitsingsakte is bepaald dat het oprichten een dakterras is toegestaan, mits uiteraard de benodigd vergunning door het – dakterrassen goedgezinde – stadsdeel West wordt verleend.

Indeling:
Via een gezamenlijk entree op de begane grond bereikt men de eigen voordeur die is gelegen op de eerste verdieping. Via een interne trap bereikt men de tweede verdieping, die bijna in z’n geheel plaats biedt aan de enorme woonkamer met open keuken. Dit effect van een lichte open ruimte wordt nog versterkt doorat een voorheen apart halletje naar de trap ook bij de woonkamer is getrokken.

Op de derde en bovenste verdieping bevinden zich drie goede slaapkamers en een handige walk-through-closet waarin ook de wasmachine en droger zitten weggewerkt. De van alle gemakken voorziene badkamer is zeer zonnig en licht dankzij een groot raam op het zuid-zuidoosten.

Kortom: een heerlijk familiehuis met mogelijkheden in een uitstekend onderhouden pand.

Bijzonderheden:
Eigen grond
GBO ca 135m2
Nen 2580 certificaat is in de maak
Kleine goed functionerende VvE
Oplevering in overleg

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning
Aantal woonlagen:2 woonlagen
Gelegen op:3e woonlaag
Aantal kamers:4 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 699.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Eerste Helmersstraat 167 -II