Elegaststraat 8 H
1055 TG AMSTERDAM
42m2 / 2 kamers

Over deze woning

Een sfeervolle starterswoning in een dynamische buurt op loopafstand van het Erasmuspark en tal van leuke winkels en horeca.

Lees meer

De woning is gelegen op de eerste verdieping in een rustige straat. Aan de achterzijde, grenzend aan de keuken en de slaapkamer is een balkon op het Oosten. Het tweede balkon grenzend aan de woonkamer ligt op het Westen. Daarnaast is er een gezamenlijke achtertuin en beschikt de woning over maar liefst twee bergingen in de kelder!

Omgeving:
De woning ligt in de Bos en Lommer (BoLo) met volop keus aan restaurants, (eet)cafés, scholen en twee prachtige parken van de stad, het Erasmuspark en het Rembrandtpark. Uitgaan kun je onder andere bij De Marktkantine en De School en op 10 minuten fietsafstand ben je in de Jordaan en het centrum. Deze opkomende buurt is gevuld met creatieve uitspattingen, echter is deze buurt niet overspoeld met toerisme en de drukte zoals in het centrum, dus hier kun je nog heerlijk wonen!

Indeling:
Open portiek, met op de eerste verdieping de deur naar het appartement. Hal met meterkast en deur naar de gang. Vanuit de gang is toegang tot de badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de prettige woonkamer met openslaande deur naar balkon op het Westen.
Aan de achterzijde van het appartement is de keuken met een mooi keukenblad en voorzien van vaste inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, gaskookplaat en oven. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting en de Cv-ketel (1998). Via de keuken bereikt u het balkon aan de achterzijde van de woning. Naast de keuken is de slaapkamer met inbouwkast en openslaande deuren naar het balkon.
In de kelder zijn twee bergingen die horen bij dit appartement.

Bereikbaarheid:
Met de auto ben je zo op de ring A10. Het openbaar vervoer zoals tram 12, 14 en verschillende busverbindingen zijn goed bereikbaar. Ook Station Sloterdijk is op slechts 10 minuten fietsafstand.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 42 m²;
– Balkon aan voor- en achterzijde;
– Gemeenschappelijke binnentuin;
– Verwarming en warm water middels Cv-ketel uit 2003 (HR);
– Twee bergingen in de kelder;
– Servicekosten € 76,12 per maand;
– Erfpacht bedraagt € 615,72 per jaar, jaarlijks geïndexeerd;
– Oplevering in overleg.

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:1e woonlaag
Ligging:aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:2 kamers (1 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 250.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Elegaststraat 8 H