Fonteinkruidstraat 100
1032 LW AMSTERDAM
73m2 / 1 kamers

Over deze woning

Geweldig project in het duurzame Top-up project.
Op een paar minuten fietsen van de pont in het zich continue ontwikkelende Amsterdam-Noord op een inspirerende locatie verkopen we een loft appartement van 73 m2 met een buitenruimte van ca 20 m2. Binnen is er een vrije hoogte van 3 meter.
Het appartement ligt op de zesde verdieping in het speciale project Top up. Naast Patch 22 (won de Gouden Piramide in 2018) is dit opnieuw een bijzonder gebouw met haar duurzame bouw en tegelijk luxe en stoere uitstraling. Het brede terras biedt fantastische mogelijkheden en maakt dat een aanzienlijk gedeelte van het jaar de woonkamer met 20 m2 vergroot kan worden. Daarbij is het genieten van de dagelijks wisselende luchten en het zicht op Amsterdam-Noord.
Het appartement wordt casco opgeleverd en is dus nog vrij in te delen. Voor mensen die hier een uitdaging in zien is dit een fantastisch project!
De aannemer/architect staat klaar om het volgens uw wensen volledig in te richten en hoogwaardig af te werken tegen een meerprijs van ca EUR 75.000,-
Kortom, appartement met veel mogelijkheden!

Lees meer

Iets over de locatie.
Ligging en omgeving
Buiksloterham in Amsterdam Noord is veranderd van een industrieel bedrijventerrein in een duurzame en circulaire stadswijk gericht op wonen en werken. Thema’s zoals energie, slim omgaan met grondstoffen, hergebruik, klimaatbestendigheid en duurzame mobiliteit staan centraal.
Dichtbij de NDSM-werf, de omgetoverde scheepswerf, een spannend gebied met kunstenaarsinitiatieven en hippe bedrijfjes. In de vele horeca spots zoals de Ceuvel, Noorderlicht, Pllek, Loetje aan het IJ en Dish kun je genieten van het geweldige uitzicht over het water en de stad.
Op 5 minuten fietsen is ook de herontwikkelde Van der Pekbuurt met de markt en vele restaurants en met de pont is 5 minuten de hele binnenstad van Amsterdam tot je beschikking.

Bereikbaarheid
De drie pontverbindingen: Buiksloterweg, Distelweg en NDSM pontveer zijn op 5 minuten fietsafstand van de woning waardoor het Centraal Station en de stad zeer goed bereikbaar zijn. Ook is de ringweg A10 vanuit hier makkelijk te bereiken.
De halte van de Noord-Zuidlijn is binnen 10 minuten te bereiken per fiets.

Indeling
Eigen entree op de zesde verdieping. Vrij in te delen.

Erfpacht
Het complex is gelegen op erfpacht grond uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Deze erfpachtcanon is €5.332,44 per jaar en deze wordt jaarlijks geïndexeerd. De jaarlijkse canon is fiscaal aftrekbaar.

Bestemming
Het appartement op de 6e etage is geschikt voor wonen.

Bijzonderheden:
– Casco
– Bouwjaar 2019
– Aannemer staat klaar om het hoogwaardig af te werken voor een meerprijs van ca € 75.000,-
– Top-up Amsterdam
– Energieneutraal
– Duurzaam materiaalgebruik
– Geschikt voor wonen en werken
– 3 m hoge plafonds
– Een slaapkamer
– XL balkon
– Lift
– Panoramisch uitzicht op Amsterdam-Noord
– Servicekosten €96,14
– Parkeerplaats te koop 37.000,- inclusief afgekochte erfpacht tot 2046 of middels parkeervergunning
– Erfpacht €5.332,44 per jaar, einde tijdvak 2046
– Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:6e woonlaag
Ligging:in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging, aan vaarwater
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:1 kamers (1 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 320.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Fonteinkruidstraat 100