Jacob van Lennepkade 31 -II
1054 ZE AMSTERDAM
63m2 / 3 kamers

Over deze woning

Nu te koop op het mooiste stukje van de Jacob van Lennepkade! Een zorgvuldig gerenoveerd twee/drie kamerappartement (ca 65m2) met balkon op het zuiden en een prachtig weids uitzicht over het water daar waar Jacob van Lennepkade- en de Da Costakade elkaar ontmoeten. Het appartement is gelegen in een van de vele karakteristieke panden die kenmerkend zijn voor het buurtje rond de Bosboom Toussaintstraat, ruim en licht met ramen tot het plafond. Het maakt deel uit van een kleine – financieel gezonde – VvE die bestaat uit drie appartementsrechten.

Lees meer

Indeling
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping, waar ook de eigen voordeur is gelegen. Deze biedt toegang tot een hal die leidt naar zowel de aan de grachtzijde gelegen woonkamer met hippe open keuken – die door een timmerman op maat werd gemaakt! – als naar de aan de achterzijde gelegen slaapkamer. Ook een separaat toilet, de opstelplaats voor de wasmachine en droger en een handige bergruimte zijn vanuit deze hal te bereiken. Een bescheiden maar fris en stijlvol badkamertje is bereikbaar vanuit de hoofdslaapkamer. Via die badkamer tot slot is aan de achterzijde nog een tweede slaapkamer -thans kinderkamer- te bereiken.

Dit deel van de Helmersbuurt is bijzonder populair doordat deze buurt ondanks de ligging direct tegen het centrum niet aan eigen identiteit heeft ingeboet. Een strategische uitvalsbasis ten opzichte van de vele theaters en andere podia die Amsterdam rijk is. Kortom: een bijzonder prettig en sfeervol appartement op een uiterst aangename locatie!

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– Servicekosten € 60,- per maand
– Bergruimte 5m2
– Kleine goedlopende VvE
– Verkeersluwe omgeving
– 5 wandelminuten van het Vondelpark
– Oplevering in overleg

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:3e woonlaag
Ligging:aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, aan vaarwater
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:3 kamers (2 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 399.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Jacob van Lennepkade 31 -II