Kanaalstraat 119 HS
1054 XC AMSTERDAM
72m2 / 2 kamers

Over deze woning

Superkans! Royaal bemeten beganegrondwoning (72m2) met zonnige patio-tuin op het zuiden, luxe badkamer en reusachtige woonkamer met open keuken. Grondig gerenoveerd en geheel gelijkvloers, met bovendien de mogelijkheid een tweede slaapkamer te creëren. En dat alles in het hart van innig geliefd OudWest!

Lees meer

Het appartement maakt deel uit van een kleine goedlopende VvE en is gelegen in een pand dat op een steenworp afstand ligt van de gezellige Jan Piet(er Heijestraat) met z’n vele speciaalzaakjes en restaurantjes. Maar ook op drie wandelminuten van het Vondelpark en natuurlijk in de nabijheid van bijvoorbeeld de Hallen, Tennisclub Kattenlaan en de Ten Kate markt om maar een greep uit de vele sport- en ontspanningsmogelijkheden te noemen.

De woning – een voormalige garage – werd in 2007 geheel gerenoveerd. De fundering van het pand werd vernieuwd en er werden hardhouten draai-kiep kozijnen voorzien van dubbel glas geplaatst. Leidingwerk en elektra werden vernieuwd en uitbouw aan de achterzijde werd opnieuw opgebouwd met mooie grote ramen en openslaande deuren naar de zeer lichte patio aan de achterzijde. De voorpui werd vernieuwd en geïsoleerd en de moderne keuken en luxe badkamer werden geplaatst.

Indeling: Via een gemeenschappelijk halletje bereikt men de eigen voordeur die direct toegang biedt tot de woonkamer met aan de straatzijde gelegen de moderne open keuken. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een handige berging waar ook de wasmachine en droger opgesteld kunnen worden. Aan de achterzijde – bereikbaar via een gang die ook toegang biedt tot de badkamer – is de zeer ruime slaapkamer gelegen. Deze biedt toegang tot de tuin en is eventueel op te delen in een grote en een kleine slaapkamer. In de tuin is een fijne loungeplek gecreëerd waar men in de zomer bovendien volop van de zon kan genieten.

Een heerlijk huis kortom, en dat in de gezelligste buurt van Amsterdam!

Bijzonderheden:

Eigen grond
GBO ca 72m2 (Nenmeting volgt)
Nieuwe fundering
VvE bijdrage €80,- per maand
Gerenoveerd in 2007
Tuin op het zuiden
Volledig geïsoleerd
VvE heeft ruim € 5.000,- in kas
Schilderwerk voor-, en achterzijde is gedaan in 2013.
Geweldige buurt
Parkeren via vergunningssysteem
Oplevering in overleg, kan snel

Kenmerken

Soort appartement:benedenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:1e woonlaag
Ligging:aan rustige weg, in centrum
Aantal kamers:2 kamers (1 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 369.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Kanaalstraat 119 HS