Kattenburgerhof 22
1018 KC AMSTERDAM
84m2 / 3 kamers

Over deze woning

Gelegen op de bovenste verdieping! Zeer licht en bovendien smaakvol gerenoveerd appartement (84m2) met twee goede slaapkamers – mogelijkheid voor drie – een fijne open keuken en een groot zonnig balkon op het zuid-westen.

Lees meer

De woning bevindt zich in een zeer centraal – op wandelafstand van het Centraal Station – en toch rustig gelegen buurtje dat omringd wordt door water en herinneringen aan het zee-verleden van Amsterdam: Het Scheepvaart Museum, de Zeevaart School, De Kromhout Werf en natuurlijk het onlangs voor publiek toegankelijk geworden Marineterrein. De prettige mix tussen historische en nieuwe bebouwing tezamen met het vele groen en water maken dit tot een geliefde buurt.

De woning is gelegen op de vijfde, bovenste verdieping en bereikbaar via een lift. Momenteel zijn er twee slaapkamers, beide goed van formaat. De slaapkamer aan de zuidwestzijde grenst met grote schuifdeuren aan de ruime woonkamer die op zijn beurt weer toegang biedt tot het extra diepe balkon dat zich uitstrekt over de volle – bijna acht meter – breedte van het appartement. Een heerlijke plek waar het al vroeg in het voorjaar goed toeven is en op de warmste dagen zonnewering verlichting biedt. 

Via een centrale hal zijn verder respectievelijk de tweede – aan de voorzijde gelegen – slaapkamer, een separaat toilet en de badkamer met ligbad te bereiken. Deze laatste ruimte is prima qua indeling maar verkeert in eenvoudige staat.

In het hele appartement ligt een mooie houten vloer die op een bijzondere manier is samengesteld. In de onderbouw bevindt zich tot slot nog een flinke berging (9m2) en is bovendien een grote gemeenschappelijke tuin waar door de bewoners dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Een heerlijke autovrije plek waar de kinderen zorgeloos kunnen spelen. 

Onder de tuin is de parkeergarage waar men eventueel een eigen parkeerplaats kan huren. Sowieso is de buurt autovriendelijk te noemen aangezien men via danwel via de IJ-tunnel danwel de Piet Hein Tunnel binnen een mum van tijd op de ring zit. 

Kortom, gelijkvloers wonen zonder bovenburen, tussen het groen en zo in het centrum! 

Bijzonderheden:

Gebruiksoppervlak 83,8m2 (Nen certificaat aanwezig)
Berging 9,5m2 (Nen certificaat aanwezig)
Erfpacht afgekocht tot 1 december 2053
Verbouwd in 2008, oa nieuwe keuken, vloer, groepenkast, schakelmateriaal etc
Servicekosten € 155,37- per maand
Meerjaren onderhoudsplanning aanwezig
Grote VvE met professionele beheerder
Parkeervergunning zonder wachttijd
Dichtbij centrum en uitvalswegen
Grote gemeenschappelijke tuin
Mogelijkheid voor derde slaapkamer
Oplevering in overleg

NB: *** OPEN HUIS vrijdag 17 april van 12.00u tot 13.00u ***

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:5e woonlaag
Ligging:aan water, in centrum
Balkon:Balkon aanwezig
Schuur/berging:box
Aantal kamers:3 kamers (2 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 289.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Kattenburgerhof 22