Maasstraat 42 III
1078 HK AMSTERDAM
93m2 / 4 kamers

Over deze woning

Fantastische bovenwoning met drie slaapkamers en vergund terras over de gehele breedte van de woning!
De woning beschikt niet alleen over die slaapkamers, een keurige badkamer en keuken maar heeft bovendien een prachtige ruime woonkamer! Houten vloeren, dubbel glas en op twee niveaus buitenruimtes! Een must see!

Lees meer

Indeling
Eigen entree op de derde verdieping. Een ruime hal met toegang tot alle ruimtes. Allereerst een mooie keuken met inbouwapparatuur, een badkamer uit 2011, twee slaapkamers en een prachtig ruime woonkamer.
Een trap leidt naar de vierde verdieping waar thans de master bedroom is (met vliering) met toegang tot een geweldig dakterras (met vergunning) op het zuidwesten!
Op de gemeenschappelijke zolderruimte is een wasmachineaansluiting.

Omgeving
De Maasstraat is een stadse straat met een dorps karakter. Deze straat ligt in de gewilde Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid met een grote diversiteit aan winkels, supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. En populaire restaurants, exclusieve delicatessen en vele speciaalzaken die de buurt rijk is.

Geschiedenis
De Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid is onderdeel van stedenbouwkundig Plan Zuid van de Nederlands architect en stedenbouwkundige H.P. Berlage De Rivierenbuurt is gebouwd in de jaren 20-30 van de 20e eeuw. Een deel van de straten zijn vernoemd naar de Nederlandse rivieren waaronder de Maasstraat.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer (tram 4 en 12, station RAI/Zuid WTC en Amstel station), het Amstel- en Beatrix park, de Zuid-As, de Pijp en de toekomstige Noord-Zuid lijn bevinden zich allemaal op loopafstand.
Bereikbaarheid met de auto is zeer goed, de uitvalswegen met aansluiting op A1, A2 en A10 liggen direct om de hoek. Parkeren (met vergunning) gaat in de regel eenvoudig.

Kenmerken:
– Bouwjaar 1925
– Servicekosten EUR 75,-
– Erfpacht afgekocht tot 2052
– CV Atag uit 2016
– Dakterras over de hele breedte van de woning
– Drie slaapkamers
– Fantastische locatie op de gezellige Maasstraat
– Dubbel glas
– Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van de woningen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:2 woonlagen
Gelegen op:3e woonlaag
Ligging:in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Aantal kamers:4 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 499.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Maasstraat 42 III