Nicolaas Beetsstraat 110 HS
1054 XT AMSTERDAM
125m2 / 4 kamers

Over deze woning

Nu beschikbaar in de Helmersbuurt! Uitzonderlijk sfeervol benedenhuis (125 m2) met karakteristieke hoge plafonds (ca 3,20 m), zonnige tuin op het westen (ca 36 m2) en de mogelijkheid om maarliefst vier slaapkamers te creëren. De woning is gelegen op eigen grond – en nieuwe fundering – in een statig vierlaags pand dat deel uitmaakt van een rijtje dubbel boven-, en benedenwoningen, van oorsprong bedoeld voor de artsen van het voormalige Wilhelmina Gasthuis. Een royaal opgezette woning dus, in een pand dat bovendien strategisch is gelegen op de kop van het blok zodat vrij uitzicht op de groene binnentuinen en privacy zijn gewaarborgd.

Lees meer

De buurt

De grenzeloze populariteit van Oud West zit hem in de onmiddellijke nabijheid van talloze terrasjes, restaurants, winkels en de vele mogelijkheden voor cultureel en sportief vermaak. Het stadsdeel biedt werkelijk elke gewenste faciliteit op een paar wandelminuten: bakker, kaasboer, bloemenwinkel maar bijvoorbeeld ook de luxe fitnessclub David Lloyd en de Hallen. In het Vondelpark is het heerlijk toeven voor jong en oud en cultuurliefhebbers zitten binnen vijf fietsminuten in de Stadsschouwburg of het Concertgebouw. Het maakt dat velen zich thuisvoelen in dit buurtje, dat bovendien zeer kinderrijk is en beschikt over een veelheid aan scholen, speeltuinen en opvangmogelijkheden.

Een leuke extra is dat dit benedenhuis is gelegen nabij een sympathiek pleintje – een zogenaamd ’Postzegelpark’- waar in de lente kinderen spelen onder de bloeiende kersenbloesems en op zomeravonden Jeu de Boules wordt gespeeld. Een waardevolle plek!

Het pand

Het pand is voorafgaand aan de splitsing in 2003 grondig gerenoveerd. De fundering en dakbedekking werden vernieuwd, alsook het leidingwerk en de elektra. Tevens werd de woning voorzien van mechanische ventilatie.

Indeling

Een royale entree-hal biedt toegang tot de woonkamer die met een moderne variant van een suite-kast met schuifdeuren op is te splitsen in een voor- en een achterkamer. De achterkamer biedt middels opgenslaande deuren toegang tot de verzorgde tuin waar men vanaf een uur of vier tot in de avonduren fijn van de zon kan genieten. Ook de open keuken biedt toegang tot deze heerlijke tuin die optimaal is gepositioneerd.

Verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich momenteel drie slaapkamers rond een ruime centrale hal. Twee – uit te breiden tot drie – slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en aan de tuinzijde is de masterbedroom. Deze beschikt over openslaande deuren naar het balkon dat zich over de gehele breedte van het pand uitstrekt. Ook de badkamer bevindt zich aan de achterzijde dus dat betekent in bad met uitzicht op het groen van de tuinen. Tot slot is op deze verdieping een handige ruime berging gecreëerd.

Kortom, een heerlijk familiehuis dat weinig te wensen over laat. Sfeervol en comfortabel wonen in een van de meest geliefde buurten van Amsterdam!

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– Fundering uit 2003
– Leidingwerk en elektra vernieuwd in 2003
– Gebruiksoppervlak 125,5 m2 Nen 2580 gemeten
– Nen 2580 certificaat aanwezig
– Hoge plafonds
– Mogelijkheid tot vier slaapkamers
– Tuin en balkon op het westen
– Vrij uitzicht aan de voorzijde
– Wandelafstand van Vondelpark en Hallen
– Oplevering in overleg

Kenmerken

Soort appartement:dubbel benedenhuis
Aantal woonlagen:2 woonlagen
Ligging:in woonwijk, vrij uitzicht
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:4 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 875.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Nicolaas Beetsstraat 110 HS