Nieuwe Prinsengracht 104 II
1018 VX AMSTERDAM
58m2 / 3 kamers

Over deze woning

Karakteristiek, ruim en licht driekamerappartement (ca 57,4 m2) met afzonderlijke berging (ca 3,4 m2), open keuken en hoge plafonds.

Lees meer

Het appartement is centraal gelegen in de groene, geliefde Plantagebuurt met onder andere Kriterion, Artis, De Hortus, het Wertheimpark, het Waterlooplein en de Hermitage op enkele wandelminuten. Aan beide zijden heeft u vrij uitzicht.

Het pand – dat in totaal zes bouwlagen bevat – omvat vier appartementsrechten die samen de Vereniging van Eigenaars vormen. De vereniging van eigenaars heeft drie leden.

Indeling:
De entree van de woning bevindt zich op de tweede verdieping van het pand. Via een centraal halletje betreedt men de aan de voorzijde gelegen woonkamer met open keuken. Deze ruimte is erg licht dankzij drie grote ramen die bovendien een prachtig uitzicht bieden op de gracht en het aan de overzijde gelegen Sarphatihuis.
Hier is ook een groot uitgevallen Frans Balkon waar ’s zomers aan het eind van de dag nog gemakkelijk de laatste zonnestralen opgevangen kunnen worden. Zeer zonnig is het de rest van de dag aan de achterzijde, waar zich op dit moment twee slaapkamers bevinden – de een bereikbaar via de ander. Grenzend aan de entree hal, is de – gedateerde – badkamer gelegen.

Als fijne bonus bevindt zich op de overloop van deze verdieping een kast waar de wasmachine en droger een plek vinden. Via het gemeenschappelijk trappenhuis is op de vierde verdieping tot slot een handige bergruimte bereikbaar.

Kortom, een heerlijke woning voor wie centraal en toch heel rustig wil wonen op loopafstand van al het goeds dat de stad te bieden heeft!

Bijzonderheden:
Eigen grond
Fundering vernieuwd in 2001
Dakbedekking vernieuwd in 2008
Schilderwerk voorzijde gedaan in 2013
Kozijnen en schilderwerk behoeven onderhoud.
GBO 57,4 m2 (Nen certificaat aanwezig)
Berging 3,4 m2
Servicekosten € 99,77
Rustige groene buurt
Badkamer gedateerd
Verwarming via CV combiketel.
Oplevering in overleg

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:3e woonlaag
Ligging:aan water, aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht, aan vaarwater
Balkon:Balkon aanwezig en frans balkon aanwezig
Schuur/berging:inpandig
Aantal kamers:3 kamers (2 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 289.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Nieuwe Prinsengracht 104 II