Palmgracht 91
1015 HL AMSTERDAM
65m2 / 3 kamers

Over deze woning

Geweldig ruim en licht appartement op de bovenste verdieping met twee slaapkamers en een balkon. Beneden is een mooi verzorgde gemeenschappelijke binnentuin en aan de voorkant kun je heerlijk op het bankje aan het plein zitten. Het vloeroppervlak is 72 m2 maar door de toelopende daken is het NEN-gemeten 65 m2, dit maakt dat de woning ruim oogt en aanvoelt.
De Palmgracht is in 1895 gedempt en is nu een brede rustige straat aan de rand van de Jordaan. Dat maakt de gracht zo bijzonder, want waar vind je nog zoveel rust op een paar minuten lopen van de gezellige Haarlemmerstraat, de Noordermarkt, de Lindengracht, het Haarlemmerplein en het Westerpark?

Lees meer

Omgeving
De Jordaan is gevuld met de Amsterdamse gezelligheid. Er zijn talloze restaurants en cafeetjes, winkels, verborgen straatjes met altijd iets verrassends en unieks.
Het Westerpark heeft zich ontwikkeld tot hèt Cultuurpark van de stad.

De indeling
Een gemeenschappelijke entree brengt je naar de bergingen en de binnentuin. Via de andere gemeenschappelijke entree kom je bij de appartementen.

Op de derde verdieping is de eigen entree en de meterkast.
Entree direct in de woning met een lichte en ruime woonkamer. De speelse (vaste) eettafel is in verschillende posities te plaatsen en zorgt zo voor steeds een andere indeling. Tussen deze kamer en de woonkamer is een schuifwand die er ook voor zorgt dat de kamer kan worden afgesloten of onderdeel kan zijn van de woonkamer. Dus geheel naar wens zijn hier verschillende indelingen mee te maken.
De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De keuken zelf staat er al even maar verschillende onderdelen zijn vervangen zoals de combi-oven en de ijskast in 2016.

Aan de achterzijde is de eerste slaapkamer gelegen met deur naar het balkon.
De tweede en grootste slaapkamer is middels de schuifwand van de woonkamer afgescheiden.

De badkamer is voorzien van een toilet, douchehoek en een wastafel. De wasmachine aansluiting is fraai weggewerkt achter een deur. De vloerverwarming maakt het geheel compleet.

Vervoer
Het Openbaar vervoer is nabij met o.a. de tramlijnen 3 en 10 en buslijnen 18, 21 en 348 en het Centraal Station is goed bereikbaar.

Kenmerken:
– Bouwjaar 1978
– Erfpacht EUR 586,- per jaar
– Servicekosten EUR 138,85 per maand
– CV Remeha 2014
– Dubbel glas (gedeeltelijk uit 2016)
– Intercom
– Twee slaapkamers
– Toplocatie
– Balkon en gemeenschappelijke binnentuin
– Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:3e woonlaag
Ligging:aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Balkon:Balkon aanwezig
Schuur/berging:box
Aantal kamers:3 kamers (2 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 415.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Palmgracht 91