Plantage Kerklaan 27 HL
1018 CV AMSTERDAM
112m2 / 4 kamers

Over deze woning

Schitterend appartement met hoge plafonds, twee buitenruimtes en Artis als voortuin!
Het appartement beschikt over verschillende kamers en ruimtes. De woonkamer is licht en ruimtelijk door haar hoge plafonds en prachtige erker. De keuken zorgt voor een speelse scheiding waardoor aan de achterkant een leuke eetplek is met aangrenzend een balkon. De verdieping eronder heeft twee kamers met in het midden de luxe badkamer die de twee kamers verbindt.
Benenden is een extra kamer die als slaapkamer kan functioneren met een eigen kleine badcel.
Een geweldige plek voor mensen die een woning met atelierruimte zoeken, of een studerend kind in huis hebben of willen genieten van deze bijzondere plek in Amsterdam met haar lange geschiedenis.
Dit bijzondere pand heeft recent een grote renovatie ondervonden. De fundering is nieuw, de leidingen zijn opnieuw gelegd, de vloeren, het stucwerk, alles in het kader van de aanstaande splitsing. Het gebouw wordt gesplitst in 4 appartementsrechten.

Lees meer

Indeling
Gemeenschappelijke entree. Een kleine trap voert langs de gemeenschappelijke fietsenberging waar ook een eigen opbergkast is. Er is een fietslift aanwezig om de fietsen van het straatniveau naar beneden te verplaatsen.
Op deze verdieping is een extra kamer met de mogelijkheid om een douche, een wastafel en een toilet aan te leggen. Vanuit deze kamer heb je zicht op de tuin van 8 m2.
Via het trappenhuis is een extra ruimte te bereiken waar een aansluiting is voor de wasmachine. Onder de trap is tevens bergruimte te vinden.
Vanuit het trappenhuis zijn twee ingangen naar het appartement. Je kunt binnenkomen op de slaapverdieping of een etage hoger is de ingang naar de woonkamer met open keuken.
Beide verdiepingen zijn ook met elkaar in verbinding door een interne trap die in het midden van de woning is.
Aan de woonverdieping grenst een balkon. Alles is nieuw aan de woning behalve de keuken, deze kan naar wens vervangen worden door een nieuwe keuken. Er is al rekening gehouden met extra electriciteitspunten om het gasfornuis te vervangen voor inductie.

Omgeving
De ingang van Artis is aan de overkant van de straat. Recht tegen over het pand is De Plantage, voorheen het monumentale gebouw Ledenlokalen (ontvangstruimte voor de leden) van Artis met de 19e -eeuwse serre, nu een mooi Café-restaurant. Het Artisplein achter de Plantage is een ‘groene ontmoetingsplek’
Er is een bakker, een keuze aan restaurants waar je heerlijk kunt lunchen of dineren, winkels, alles op loopafstand. Om de hoek is botanische tuin De Hortus Botanicus met meer dan zesduizend tropische en inheemse bomen en planten. Ook de Amstel is op loopafstand en ook het Waterlooplein met de Waterloopleinmarkt, de oudste en grootste vlooienmarkt van Amsterdam, is op 10 minuten loopafstand te vinden. Ook hier zijn diverse winkels, de supermarkt en leuke horecagelegenheden.

Bereikbaarheid
Tramlijn 14 vanaf CS stopt bij Artis. Tramlijn 7 en 9 op loopafstand. Het dichtstbijzijnde metrostation is op het Waterlooplein. Het Centraal Station is op 8 minuten fietsafstand.
De ringweg A10 is 10 minuten rijden.

Kenmerken:
– EIGEN GROND
– Nieuwe fundering
– Nieuw leidingwerk
– Hoge plafonds
– Extra kamer beneden die als aparte slaapkamer of werkruimte kan dienen
– Twee buitenruimtes
– Veel bergruimte
– Gemeenschappelijke fietsenberging
– Fietslift
– Er is thans geen wachttijd voor een parkeervergunning
– Meetrapport aanwezig met volgende maten 97,8 m2 woonoppervlak en 19,4 m2 externe bergruimte!!
– Voorbehoud definitieve splitsing
– Vereniging van Eigenaars in oprichting
– Oplevering in overleg

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Soort appartement:maisonnette (appartement)
Aantal woonlagen:3 woonlagen
Gelegen op:1e woonlaag
Ligging:in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:4 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 735.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Plantage Kerklaan 27 HL