Polanenstraat 60 C
1013 VZ AMSTERDAM
36m2 / 2 kamers

Over deze woning

Prachtig verzorgd en perfect ingedeeld appartement van 36 m2 in stadsdeel Westerpark. Het appartement ligt op de eerste verdieping aan een rustige binnentuin van een in 2009 geheel gerenoveerd pand.

Lees meer

De Spaarndammerbuurt staat bekend om de woningen in Amsterdamse stijl, de hofjes en mooie doorkijkjes. Het Westerpark is op één minuut loopafstand, waar je altijd wel een mooi plekje vindt om te zitten of te bewegen. Het Westerpark staat bekend om haar talloze culturele activiteiten en leuke horecagelegenheden. Om de hoek is museum Het Schip dat qua bouwstijl kenmerkend is voor de omgeving.
Parallel aan de Polanenstraat ligt de gezellige Spaarndammerstraat waar de afgelopen jaren veel café’s en restaurants zijn bijgekomen en waar je alles kunt vinden aan winkels die nodig zijn voor de dagelijkse boodschappen. De zich nog steeds ontwikkelende Houthavens zijn op een paar minuten lopen. Hier kun je een Nieuw Amsterdam ontdekken met grachten, bruggetjes en moderne grachtenpanden.
Het stadscentrum, de Jordaan en het Centraal station zijn eenvoudig te bereiken met een fiets of met het openbaar vervoer. Bussen lijn 22 en 48 stoppen om de hoek en zijn in een paar minuten bij het Centraal Station of de andere kant op bij station Sloterdijk. Ook ligt het appartement heel gunstig ten opzichte van de ring A10.

Indeling
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Hier bevinden zich ook de bergingen.
Eigen entree op de eerste verdieping.
Hal met grote kastenwand en toegang tot de badkamer en de woonkamer. De badkamer beschikt over een douche, een wastafel en een toilet.
De woonkamer heeft een open keuken en heeft grote raampartijen waar veel licht door naar binnen valt. De slaapkamer ligt in lijn met de woonkamer en beschikt ook over een groot raam.
Er ligt een mooie eikenhouten vloer (zwevend gelegd) en de wanden zijn onlangs allemaal geschilderd.

Op de begane grond is een berging van ruim 3 m2.

De grond is eigendom van De Key, de erfpachtcanon is vooruitbetaald tot en met 30 mei 2059. Er is een notariële erfpacht opinie, waardoor financiering bij een bank goed mogelijk is.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1902
-Gerenoveerd in 2009
-Erfpachtgrond van De Key, canon is vooruitbetaald tot 31 mei 2059
-Berging op de begane grond;
-VvE wordt professioneel beheerd door V.v.E. beheer Amsterdam;
-VvE bijdrage EUR 87,- per maand;
-Remeha combiketel uit 2009 (laatst nagekeken op 31 oktober 2018)
-Energielabel B
-Rustig gelegen, om de hoek van veel voorzieningen
-Instap klaar
-Oplevering in overleg.

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:1e woonlaag
Ligging:aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, beschutte ligging
Schuur/berging:box
Aantal kamers:2 kamers (1 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 255.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Polanenstraat 60 C