Ridderspoorweg 69
1032 LL AMSTERDAM
130m2 / 5 kamers

Over deze woning

Luxe, ruimtelijke woning die met haar speelse indeling en smaakvolle afwerking zorgt voor een ideale mix van wonen en werken! De woning beschikt over een prachtige split-level woonruimte met tot 4 meter hoge plafonds, een prive zonneterras op het Zuidoosten, een gemeenschappelijke daktuin en een eigen parkeerplaats!

Lees meer

De woning is gelegen in een L-vormig complex dat is ontworpen door Marcel Lok Architect. Er is gebouwd met het oog op duurzaamheid door gebruik de warmteopwekking via warmtebronnen en elektriciteitsopwekking via zonnecollectoren.
De Vereniging van Eigenaars ‘Docklands’ wordt beheerd door Munnik VvE Beheer. Het betreft een gezonde Vereniging van Eigenaars.

Indeling
Entree vanaf de straatkant of vanaf de daktuin en het prive terras.
Begane grond
Open ruimte met een split-level indeling. Hoge plafonds in de open woonkeuken met inbouwapparatuur, de meterkast met extra bergruimte. Een kleine trap brengt je naar het split-level niveau waar een gezellige zithoek is. Beide ruimtes zijn in gebruik als woonkamer, annex open keuken.
Een apart toilet en nog meer kastruimte bevinden zicht onder de trap die naar de verdieping erboven leidt.
Boven zijn drie slaapkamers en een werkruimte (thans in gebruik als studio) met een luchtkoepel. Grenzend aan de master bedroom is een mooi zonneterras met ochtend-middagzon. Het prive terras grenst aan de gemeenschappelijk daktuin.
Boven de overloop is een dakraam dat voor veel licht zorgt. De overloop verbindt alle ruimtes met elkaar. In het midden is een kamer (studio) en een smaakvolle badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel.
Een toilet een toilet met fonteintje en een wasruimte liggen er recht tegenover.
Aan de voorkant zijn twee slaapkamers.

Interessant is ook dat dit woonhuis op dit moment is ingericht als een gezinshuis, maar dat met enkele aanpassingen het de mogelijkheid zou bieden om het geschikt te maken voor dubbele bewoning, als een atelierwoning of een bedrijf- of praktijkruimte aan huis.

Beneden in de parkeergarage is een eigen parkeerplek.

Ligging en omgeving
Genoeg te beleven in het bruisende, zich steeds ontwikkelende Amsterdam Noord! Dichtbij de NDSM-werf, de omgetoverde scheepswerf, is een spannend gebied met kunstenaarsinitiatieven en hippe bedrijfjes. In de vele horeca spots zoals de Ceuvel, de Klaproos, Noorderlicht, Pllek, Loetje aan het IJ en Dish kun je genieten van het geweldige uitzicht over het water en de stad.
Op korte afstand is ook de herontwikkelde Van der Pekbuurt met de markt en vele restaurants (5 minuten fietsen).

Het gebied Buiksloterham verandert van een industrieel bedrijventerrein in een hippe en duurzame stadswijk gericht op wonen en werken. Bewoners, bedrijven, (kennis)instellingen en de gemeente Amsterdam werken samen aan de ontwikkeling van het Buiksloterham-gebied. Er wordt gewerkt aan thema’s zoals energie, slim omgaan met grondstoffen, hergebruik, klimaatbestendigheid en duurzame mobiliteit. Naast de oorspronkelijke industriële bedrijvigheid werken er in Buiksloterham ontwerpers, architecten en andere creatieve pioniers.

Bereikbaarheid
De drie pontverbindingen: Buiksloterweg, Distelweg en NDSM pontveer zijn op 5 minuten fietsafstand van de woning waardoor het Centraal Station en de stad zeer goed bereikbaar is. Ook is de ringweg A10 vanuit hier makkelijk te bereiken.
De halte van de Noord-Zuidlijn is in 5 minuten te bereiken per fiets.

Kenmerken:
– Bouwjaar 2015
– Erfpacht EUR 780,- per jaar
– Servicekosten EUR 300,22 inclusief stookkosten, elektriciteit en parkeerplaats.
– Eigen parkeerplaats
– Woonoppervlakte ca 129,6 m2 volgens de woonmeetinstructie
– Woon- werkbestemming
– Energielabe A+
– Vloerverwarming met vloerkoeling
– Het betreft een geschakelde woning met 2 appartementsrechten (huisnummer 69 en 85)
– Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort woning:eengezinswoning (geschakelde woning)
Ligging:in centrum, in woonwijk, open ligging, bedrijventerrein
Aantal kamers:5 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 670.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Ridderspoorweg 69