Schierstins 70
1082 TJ AMSTERDAM
67m2 / 3 kamers

Over deze woning

*ENGLISH TEXT BELOW*

Lees meer

Op uitstekende locatie dichtbij de Zuid-as en om de hoek van het Groot Gelderlandplein ligt dit rustige en ruime 3-kamer appartement met balkon op het Westen! Het appartement ligt op de tweede verdieping en is goed onderhouden geweest. Het appartement is onderdeel van een laagbouw appartementencomplex met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en veel ruimte en groen rondom.

De locatie is met name zo goed omdat je hier rustig woont temidden van vriendelijk groen met alle voorzieningen van Amsterdam op een steenworp afstand.
Met de auto is de ringweg A10 op 5 minuten afstand rijden tussen afslag VU (S108) en RAI (S109). Het station Zuid op het zakendistrict de Zuidas heeft een goede metro en treinverbinding naar Schiphol. Op de Zuidas is een ruime keuze aan restaurants en cafés. In de buurt zijn diverse sportclubs en verenigingen. Met de Noord-Zuidlijn vanaf station Zuid bent u zo in de binnenstad.
Diverse parken zoals het Amstelpark, Beatrixpark, Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amsterdamse Bos zijn op loopafstand of met de fiets uitstekend bereikbaar. Ook de binnenstad van Amsterdam is prima per fiets bereikbaar.

Kortom, een prettig en perfect ingedeeld appartement op een uitstekend locatie.

Indeling
De entrée van het appartement op de derde verdieping is via een verzorgd trappenhuis te bereiken. De ruime hal geeft toegang tot de meeste vertrekken. Via de keuken is toegang tot het balkon op het westen. De keuken is o.a. voorzien van een vaatwasser, afzuigkap en ingebouwd 4 pits gasfornuis.
De badkamer beschikt over een douche, een wastafelmeubel. Er is een separaat toilet. In de eerste slaapkamer is een wasmachine aansluiting en de CV ketel. En er is een tweede ruime slaapkamer.

De berging is direct onder de woning gelegen en toegankelijk via het trappenhuis of een aparte buitendeur.

Bijzonderheden :
– Bouwjaar 1963
– Comfortabel 3-kamerappartement op 3e etage
– Balkon op het westen
– Houten kozijnen met dubbele beglazing
– CV-ketel
– Aparte berging op begane grond niveau
– Goede parkeermogelijkheden
– Erfpachtcanon ca EUR 115,- per jaar, einde tijdvak 2036, AB 1955
– Professioneel beheerde Vereniging van Eigenaars, servicekosten EUR 100,- per maand
– Goed bereikbare locatie (via uitvalswegen, OV)
– Vlakbij Zuidas en station
– Rustige buurt met veel groen en winkels
– Keurig onderhouden en zorgeloos te betrekken
– Oplevering in overleg

*ENGLISH TEXT*
This quiet and spacious 3-room apartment with a west-facing balcony, is in an excellent location close to the Zuidas and around the corner from the Groot Gelderlandplein! The well maintained apartment is situated on the second floor. The apartment is part of a low-rise apartment complex with ample parking space in front of the door and lots of space and greenery around it.

The location is particularly good because it is quiet and green with all the amenities of Amsterdam a stone’s throw away.
The A10 ring road is 5 minutes away by car between the VU (S108) and RAI (S109) exits. The South Station in the Zuidas business district has a good metro and train connection to Schiphol. There is a wide selection of restaurants and cafés on the Zuidas. There are various sports clubs and associations in the area. With the Noord-Zuidlijn from Zuid station you can easily reach the city center.
Various parks such as Amstelpark, Beatrixpark, Gijsbrecht van Aemstelpark and the Amsterdamse Bos are easily accessible within walking distance or by bike. The center of Amsterdam is also easily accessible by bicycle.
In short, a pleasant and perfectly arranged apartment in an excellent location.

Layout
The entrance to the third-floor apartment is reached via a well-maintained stairwell. Most of the rooms are accessible from the spacious hallway. The west-facing balcony is accessible through the kitchen. The kitchen includes a dishwasher, extractor hood and built-in 4-pit gas stove.
The bathroom has a shower and wash basin. There is a separate toilet. In the first bedroom is a washing machine connection and the central heating boiler. And there is also a second spacious bedroom.
The storage room is located directly below the house and accessible via the stairwell or a separate outside door.

Particularities :
– Year of construction 1963
– Comfortable 3-room apartment on the 3rd floor
– West-facing balcony
– Wooden frames with double glazing
– Boiler
– Separate storage room on ground floor level
– Good parking options
– Annual lease payments of approximately EUR 115 per year, end of period 2036, AB 1955
– Professionally managed Owners Association, service costs EUR per month
– Easily accessible location (via roads, public transport)
– Near Zuidas and station
– Quiet neighborhood with lots of greenery and shops
– Well maintained and easy upkeep
– Delivery in consultation

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:3e woonlaag
Ligging:aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Balkon:Balkon aanwezig
Schuur/berging:inpandig
Aantal kamers:3 kamers (2 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 385.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Schierstins 70