Sint Willibrordusstraat 73 -II
1073 VA AMSTERDAM
50m2 / 1 kamers

Over deze woning

Superkans! Ideaal ingedeeld studio-appartement (ca. 50 m2) met heerlijk zonnig balkon (ca. 5 m2) gelegen op eigen grond in de leukste buurt van Amsterdam. Met park, markt en vele leuke restaurants, cafés en terrasjes op loopafstand kun je als woonstarter niet beter terecht komen dan in de Pijp! Midden in deze bruisende buurt ligt de rustige Sint Willibrordusstraat: een prettige straat op een steenworp afstand van het Sarphatipark.
 
De sfeervolle woning is gelegen op de tweede etage en biedt dankzij de uitgelezen open-plan inrichting exact wat de meeste mensen zoeken: de ruimtelijkheid en het licht van een woning zonder kleine kamertjes, maar wel een indeling in zones voor de verschillende momenten van de dag. 
 
Aan de zonnige achterzijde bevindt zich een aangename woonkeuken, waar ruimte is voor een flinke eettafel, die uitnodigt tot gezellige etentjes. Openslaande deuren bieden toegang tot het zonovergoten balkon op het zuiden/zuidoosten, dat zich over de gehele breedte van de achtergevel uitstrekt. De woning is voorzien van een compacte, inpandige badkamer met opstelplaats voor wasmachine en droger.
 
In het hart van de woning is een intieme slaapzone waar precies een tweepersoons bed past. Dankzij een tactisch geplaatste kast en twee wandjes een echte cocoon plek! Aan de voorzijde is tot slot de woonkamer gelegen: drie grote ramen zorgen hier voor veel licht, contact met de straat en een fijn ‘eind-van-de-middagzonnetje’ voor na het werk. 
 
Met recht kan worden gezegd dat de vijftig beschikbare vierkante meters in deze woning optimaal worden benut. Al met al een heerlijk huis, sfeervol en gerieflijk wonen op een toplocatie!
 
Bijzonderheden:
 
* Eigen grond
* VvE bijdrage € 75,- per maand
* Gerenoveerd in 2004/2005
* Geheel dubbel glas
* Gesplitst in 2005
* Lage energielasten
* Clausule voormalige huurwoning van toepassing
* Oplevering in overleg

Lees meer

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:1 kamers (1 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 270.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Sint Willibrordusstraat 73 -II