Wagenaarstraat 169
1093 CN AMSTERDAM
59m2 / 2 kamers

Over deze woning

*ENGLISH TEXT BELOW*

Lees meer

HEERLIJK appartement met balkon en een zolderkamer van maar liefst 25 m2 op geliefde locatie naast het Tropenmuseum, de Dappermarkt en het Oosterpark.

Het gebouw met totaal 34 koopwoningen is in 2006 compleet gerenoveerd, alleen de gevel heeft zijn authenticiteit behouden. Toen werd het renovatiecomplex aangeduid met ‘Klaver 4’ wat zoveel wil zeggen dat het een groot geluk is om in dit gebouw te wonen.
De Dapperbuurt is niet voor niets zo veel genoemd in gedichten en liederen. Hier is de sfeer van Amsterdam op z’n best met haar gemoedelijkheid en grote verscheidenheid aan mensen die met elkaar leven en werken.

Indeling

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is de meterkast en de eigen entree. In het midden van de woning is een ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de woonkamer met drie grote ramen. Dit is tevens de zonnige kant van het huis. Aan de achterkant is een nette keuken- voorzien van alle inbouwapparatuur- met toegang tot het ruime balkon. Ook vanuit de slaapkamer met openslaande deuren is er toegang tot het balkon. In het midden is de badkamer met douche, bidet en wastafel. Ook is er een apart toilet met fonteintje. Daarnaast is er een ruime berging waar de HR-combiketel is en u de wasmachine- en drogeraansluiting kunt vinden.

Zolderverdieping
Op de zolderverdieping is een ruime lichte zolder-logeer/werkkamer met een vliering, welke is geïsoleerd en van elektra voorzien. Deze is te bereiken via het trappenhuis.

Omgeving
Het appartement ligt op een fantastische locatie, te midden van alles wat je maar wenst.
De bekende en gezellig “Dappermarkt” is om de hoek. Maar ook de Biologische “Keurslager Krijnen”, de Italiaanse wijnwinkel “Monega Food and Mood”, de “Ecowinkel” in de Eerste van Swindenstraat en de andere bekende supermarkten en bakkers. Ook om de hoek is “Pata Negra”, het nieuwe “Café de Tropen” in het Tropenmuseum of “Dorst” waar je terecht kunt voor heerlijk eten, of een fijne lunch, al dan niet op het terras. Een biertje drink je bij de “Molen” en een nieuw kapsel haal je bij de Turkse kapper. Wandelen doe je in het Oosterpark of je brengt een bezoek aan Artis en de Hortus Botanicus.
Door de intensieve stadsvernieuwing, is het eigen woning bezit toegenomen en blijft de omgeving stijgen in populariteit.

Kenmerken:
– Fundering, dak, elektra, gevel, glas, HR-Combiketel uit 2006
– Oorspronkelijk bouw 1879
– Erfpacht afgekocht t/m 31 maart 2054
– Actieve VvE
– Servicekosten bedragen 100,- euro per maand
– Buitenkant schilderwerk 2014
– Grote extra zolderkamer
– Badkamer voorzien van bidet
– Geliefde woonomgeving tussen het Oosterpark, het Tropenmuseum en de Dappermarkt.
– Openbaar vervoer: buslijnen 37, 41, 120 en 26 en de tramlijnen 3, 7, 9, 10 en 14
– Op loopafstand van het station Muiderpoort
– Parkeren middels parkeervergunning
– Vaste notaris Eveline Schot notariaat, kosten koper!
– Oplevering in overleg

ENGLISH
Lovely apartment including a balcony and an attic room of no less than 25m2 at a popular location next to the Tropenmuseum, Dappermarkt and Oosterpark. 

The building, including all 34 owner-occupied properties, was completely renovated in 2006. Only the facade retained its authenticity. The renovation complex has been rated by ‘Klaver 4’ which means that it is a very happy building to live in!
It’s not for nothing that the Dapperbuurt is used so much in poems and songs. The atmosphere of Amsterdam can be found at its best here, with its’ conviviality and a rich diversity of people who live and work together.

Layout 
Ground floor: Common entrance on the ground floor 

First floor: On the first floor is the meter cupboard and the private entrance. In the middle of the house is a spacious hallway with access to all rooms. At the front is the living room with three large windows. This is also where the sunshine hits the house. At the rear is a neat kitchen with all appliances. From the kitchen you have access to the spacious balcony. The bedroom has patio doors which also lead onto the balcony. In the middle is the bathroom with shower, bidet and washbasin. There is also a separate toilet with handbasin. There is also a large storage room where the HR combi boiler is and where you can find the washer and dryer connections. 

Top floor: On the attic floor is a spacious, light-filled attic/office with a loft, which is insulated and equipped with electricity. This can be reached via the stairwell. 

Surroundings 
The apartment is in a fantastic location, surrounded by everything you could wish for. The famous and cozy “Dappermarkt” is around the corner. You can also find the Organic “Keurslager Krijnen”, the Italian wine shop “Monega Food and Mood”, the “Ecowinkel” in the Eerste van Swindenstraat and other well-known supermarkets and bakers. As well as this, around the corner is “Pata Negra”, the new “Café de Tropen” in the Tropenmuseum or “Dorst” where you can go for delicious food, or a nice lunch, where you can choose to use the terrace. You can drink a beer at the “Molen” and have a new haircut at the Turkish hairdresser. You can go for a walk in the Oosterpark or visit Artis and the Hortus Botanicus. ?Due to intensive urban renewal, home ownership has increased and the environment continues to rise in popularity. 

Characteristics: 
– Renovated in 2006
– Original construction 1879 
– Leasehold sold-off until 31 March 2054 
– Permanent notary (Eveline Schot notary), buyer incurs costs.
– Active VvE (Healthy owners association) 
– Service costs 100, – euro per month 
– Exterior paintwork 2014 
– Large extra attic room 
– Bathroom with bidet 
– Great location between the Oosterpark, the Tropenmuseum and the Dappermarkt. 
– Public transport: bus lines 37, 41, 120 and 26 and tram lines 3, 7, 9, 10 and 14 
– Within walking distance of Muiderpoort station 
– Parking via a parking permit 
– Delivery upon consultation

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:1e woonlaag
Ligging:aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Balkon:Balkon aanwezig
Schuur/berging:inpandig
Aantal kamers:2 kamers (1 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 339.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Wagenaarstraat 169