Woestduinstraat 120 II
1059 SX AMSTERDAM
78m2 / 4 kamers

Over deze woning

Heerlijke dubbele bovenwoning met dakterras en uitbouw-mogelijkheden in een uitstekende buurt!
Het gezellige Hoofddorpplein is om de hoek, maar je rijdt ook zo de ring op richting de A4 en de A2.
De woonkamer is breed en licht en heeft een charmante erker. Ooit waren dit twee kamers.
Aan de achterkant is de keuken met daarnaast een slaapkamer en de badkamer met bad en wasmachine aansluiting. Al deze ruimten hebben openslaande deuren naar het balkon, dat de gehele breedte van het pand beslaat.
Boven is de originele indeling gehandhaafd en vind je twee bergingen en twee kamers, een met dakkapel en een met openslaande deuren naar het ruime dakterras. Vanwege de ligging op het westen is hier vanaf het middaguur volop zon te vinden.
Naar wens is de woning uit te bouwen of is de indeling aan te passen. Kortom een woning vol mogelijkheden die een bezoek meer dan waard is!

Lees meer

INDELING:
Op de begane grond is de gemeenschappelijke entree.
Eigen entree op de eerste verdieping. Vanaf hier is het trappenhuis eigendom. Op de tweede verdieping is aan de voorzijde de woonkamer met erker, houten kozijnen, een parketvloer en een aansluiting voor een gashaard.
Aan de achterzijde is de keuken met aan de ene kant de slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon en aan de andere kant de badkamer met een ligbad en ook een wasgedeelte en de CV-ketel.

Via het trappenhuis kom je op de bovenste verdieping. Hier zijn thans twee kamers, twee bergingen en de toegang tot een ruim dakterras op het Westen.

DE LIGGING
De Woestduinstraat is gelegen in de Hoofddorppleinbuurt, een geliefd deel van stadsdeel Zuid. Dit gedeelte is nog niet overspoeld door toeristen, dus hier ben je nog echt in Amsterdam. De buurt kenmerkt zich door de vele gezellige cafés, restaurants en een gevarieerd winkelaanbod.
Zowel het Vondelpark als het Rembrandtpark is op loopafstand (10 min.). Ook de recreatiegebieden het Nieuwe Meer (zwemmen, zeilen) en het Amsterdamse Bos (klimmen, wandelen, roeien, hockey) liggen in de directe omgeving. Daarnaast zijn er diverse sportscholen en basisscholen in de buurt.
Mocht je de drukte willen opzoeken, sta je in 15 minuten fietsen op het Leidseplein.

Het appartement is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring afslag S106, Overtoomse Veld en afslag S107, Sloten. Schiphol ligt op 10 autominuten afstand en de haltes van het openbaar vervoer, tramlijnen 1, 2, 17 en bus 15 zijn om de hoek gelegen.

Kenmerken:
-EIGEN GROND
-Bouwjaar 1933
-Dakterras
-Uitstekende ligging
-Servicekosten EUR 97,- per maand
-Reserve in kas EUR 3400,-
-Schilderwerk voorkant 2016
-CV-ketel 2007
-Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:2 woonlagen
Gelegen op:2e woonlaag
Ligging:aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:4 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 425.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Woestduinstraat 120 II