Wormerveerstraat 11 -D
1013 SJ AMSTERDAM
76m2 / 4 kamers

Over deze woning

Charmant, smaakvol en zonnig dubbel-bovenhuis (76m2) met drie slaapkamers, een op maat gemaakte keuken en maar liefst vier buitenruimtes!

Lees meer

De woning is gelegen in de bijzonder geliefde Spaarndammerbuurt, een buurt die dankzij de komst van de Houthavens bruist van de creatieve energie en bovendien binnenkort dankzij de ondertunneling van de Spaarndammerdijk een park rijker is!

Indeling: De eigen voordeur is gelegen op de derde verdieping en komt direct uit in de zeer lichte woonkamer die samen met de open keuken de hele verdieping beslaat. De aan de achterzijde gelegen stijlvolle open keuken is – net als de vele inbouwkasten en een handig bureau – enkele jaren geleden ontworpen en gebouwd door een interieurbouwer. Ook aan buitenruimtes ontrbreekt het deze verdieping niet, zowel aan de voor- als aan de achterzijde komt de woonkamer uit op een fijn balkon.

Een trap vanuit de woonkamer leidt naar de drie slaapkamers – allen bereikbaar vanuit de ruime lichte overloop – die samen met de moderne badkamer en nog een separaat toilet gelegen zijn op de vierde verdieping. De twee aan de achterzijde gelegen kamers – die momenteel in gebruik zijn als kinderkamer – bieden toegang tot het eerste dakterras. Op het dak tot slot bevindt zich nog de hoofdattractie van deze woning in de vorm van een waanzinnig mooi dakterras, een zonnig groene plek waar men desgewenst ook in de schaduw kan zitten dankzij een geïntegreerde pergola. Een heerlijke plek die in de zomer een volwaardige extra woonverdieping aan het huis toevoegt!

Kortom, een zeldzaam leuk huis in een topbuurt!

Bijzonderheden

Erfpacht is afgekocht tot 2054
Gebruiksoppervlak 75,9 m2 Nen 2580 certificaat is aanwezig
Kleine, financieel kerngezonde VvE
servicekosten € 160,- per maand
Voorzijde is nog geen jaar geleden helemaal geschilderd
Dakterras met vergunning en met toestemming VvE
Gemeenschappelijke binnentuin
Oplevering in overleg

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning
Aantal woonlagen:2 woonlagen
Ligging:aan rustige weg, in woonwijk
Balkon:Balkon aanwezig
Aantal kamers:4 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 399.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Wormerveerstraat 11 -D