Zaanstraat 105
1013 RW AMSTERDAM
83m2 / 4 kamers

Over deze woning

Een sfeervol perfect ingedeeld appartement aan het Westerpark in de gewilde Spaarndammerbuurt.
Drie slaapkamers, houten vloeren, een nieuwe keuken en een balkon op het Zuiden! Hier is alles voorhanden om fantastisch te kunnen wonen!
Het appartement ligt op de bovenste verdieping en is daardoor prettig licht met aan twee kanten vrij uitzicht.
Er zijn drie prima slaapkamers en de woonkamer grenst aan de half open keuken en een ruim balkon. Aan de achterzijde van de woning ligt de Jan Wolkerstuin; een groene oase voor jong en oud.

Lees meer

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Privé berging op de begane grond. Eigen entree op de derde verdieping. Hal met toegang tot de eerste slaapkamer met eigen bergruimte en de woonkamer. Woonkamer met half open keuken en toegang tot een zonnig ruim balkon met vrij uitzicht op het Westerpark. Vanuit de woonkamer is de hal met toegang tot de twee andere slaapkamers, de badkamer, het toilet en het washok. Alles is keurig onderhouden in de woning en dat maakt deze woning tot een heerlijk leefbaar appartement.

Omgeving:
De woning ligt aan het hippe cultuurpark het Westerpark. De historische gebouwen zijn gerenoveerd en worden gebruikt door creatieve en culturele ondernemers. In dit cultuurpark vind je rondom de Westergasfabriek fijne restaurants, hippe cafés, terrassen, galeries, een bioscoop en diverse clubs. Het hele jaar door zijn er evenementen en festivals.
De Spaarndammerstraat is inmiddels een mooie winkelstraat voor niet alleen de dagelijkse boodschappen maar daarnaast ook een ruime keuze aan leuke restaurants, cafés en diverse winkels.
De Spaarndammerbuurt ligt vlak bij het Haarlemmerplein met iedere woensdag de biologische markt en de geweldige Haarlemmerstraat. Op een steenworp afstand is de Jordaan, één van de bekendste buurten in Amsterdam, beroemd om zijn geschiedenis, cultuur, monumenten en grachten.

Geschiedenis:
De Spaarndammerbuurt ontleent zijn naam aan de Spaarndammerdijk en -straat die de noordelijke en oostelijke begrenzing vormen. De Spaarndammerdijk is een dijk die vanaf de eerste helft van de 13e eeuw werd aangelegd ter bescherming van het veenweidegebied ten zuiden van het nog niet drooggemaakt IJ. De Spaarndammerbuurt vormde samen met de Staatsliedenbuurt, de Zeeheldenbuurt en de Frederik Hendrikbuurt tussen 1990 en 2010 het Stadsdeel Westerpark.
De arbeiderswoningen in deze buurt waren vooral bestemd voor havenarbeiders, die hun werk in de nabije havens vonden. Deze arbeiderswoningen zijn gebouwd in de stijl van de Amsterdamse school. Niet eerder was er zoveel zorg besteed aan de vormgeving van arbeiderswoningen.

Bereikbaarheid:
Door de Spaarndammerstraat rijden de bussen 22 en 48.
De ringweg A10 is op 10 minuten afstand goed bereikbaar.
Tram 3 gaat vanaf het Haarlemmerplein.
Het CS is op 8 minuten fietsen van de Zaanstraat.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1981
– Erfpacht: afgekocht tot en met 31-03-2029
– Servicekosten: € 129,80
– Ruime berging op begane grond
– 3 slaapkamers
– Balkon op het zuiden
– CV 2001
– Keuken 2015
-Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van de woningen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Soort appartement:bovenwoning (appartement)
Aantal woonlagen:1 woonlagen
Gelegen op:3e woonlaag
Ligging:aan park, in woonwijk, vrij uitzicht
Balkon:Balkon aanwezig
Schuur/berging:box
Aantal kamers:4 kamers (3 slaapkamers)
Status:Verkocht
Aanvaarding:in overleg
€ 385.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 020 - 771 3278

Bezichtiging aanvragen - Zaanstraat 105