Verkoop

Verkopen, het is een vak apart. Zeker als het om een huis gaat. De succesvolle verkoop van een woning is een uitdaging en vraagt om een zorgvuldige aanpak. U wilt een goede prijs voor uw huis, het liefst binnen een bepaalde termijn en zonder de koper een loer te draaien. U zit tenslotte niet te wachten op allerlei toestanden achteraf. De vraagprijs moet dus in goede verhouding staan met de kwaliteit van het gebodene, kortom, realistisch. Essentieel is dat er een makelaar staat die zich echt in het huis heeft verdiept, er enthousiast over kan vertellen en geïnteresseerden voortdurend met raad en daad te woord staat. Allemaal op een prettige, toegankelijke manier waardoor een potentiële koper goed de waarde van uw huis zal inzien.

Hoe gaat ‘t Huys te werk?
We inventariseren wat uw huis koopwaardig maakt en denken na over wat opgeknapt, opgefrist of eventueel anders ingedeeld kan worden. Samen stellen we de marktwaarde van uw woning vast. In overleg met u schrijven we een pakkende tekst, plannen en begeleiden onze vaste fotograaf zodat uw huis optimaal gepresenteerd wordt. ‘t Huys plaatst uw woning onder meer op Funda, Jaap en Huislijn. Daarna verzorgen we de bezichtigingen, uiteraard in nauw overleg.

We staan steeds in contact met geïnteresseerden, zijn flexibel en veel beschikbaar, zodat zij niet hoeven te aarzelen om een tweede of derde bezichtiging aan te vragen. We dragen zorg voor de onderhandelingen en staan u bij met al onze kennis en ervaring. Als we met een koper een overeenkomst hebben bereikt vergezellen we u naar de notaris en zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook echt in de koopakte komen te staan.

Tot slot zijn we aanwezig bij de inspectie om vervolgens met u samen de tweede en laatste gang naar de notaris te maken zodat uw huis in feestelijke stemming van blije verkoper naar tevreden koper overgedragen kan worden!

Wilt u weten wat wij voor u en uw huis kunnen betekenen?